Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Aktív témák
-
mokus1
addikt
válasz
Xirtam
üzenetére
Massa már szenved egy ideje és a Ferrari ha nem tévedek ennél sokkal rövidebb idő alatt lecseréli a pilótáit.Nem értem minek kell 3. éve a szerencsétlenkedését néznem.Voltak szép megmozdulásai igen, de nem lenne jobb mindenkinek arra emlékezni mint hogy itt kinevetteti magát?! Beülhetne a helyére egy olyan pilóta akivel még versenyképesebb lenne a Ferrari, még valakiért lehetne szurkolni és még izgalmasabb lehetne az F1. Egyébként igen nekem ott amikor szinte könnyes szemmel ült már nem sajnáltam.
MSC meg VB-t is nyert slicken így ferdítés amit írsz hogy szenved a slick gumikkal, mert szenved de azért szenved mert nagyon hamar elkopnak nem azért mert behozták a slicket.
Aktív témák
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- PC /i5-3470/8GB/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest