Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
Elsősorban a felsorolásba kötöttem bele de úgy tűnik nem olvastad el elég figyelmesen. Mivel ott leírtam hogy abból az 5ből azért nem egy hibája volt Montoyának hanem min. 3. Semmi bajom a BMW drukkerekkel, jobban komálom őket mint a Ferrari drukkereket. A felsosolást direkt nem írtam mert csak újjabb vita lenne hogy mirt ő meg miért nem ő és elkanyarodnánk mint a fizikus aerodinamika szakértő moto GP nézők :DD
Ja és megejtett felosorolással egyett értek kb. én is őket mondtam volna.
És mégvalami hogy mindenki nyerni megy ki és nem elsősorban szórakoztatni...na igen de ez különböző mértékben nyílvánul meg. Nem tom hány csapat tette meg az utóbbi években azt hogy helyet cserélgettek?? Azt hiszem 1!
Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Szólánc.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest