- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Aktív témák
-
Zsiba
senior tag
Nem értem igazából mi a problémád... Esetleg az, hogy BMW fanatikus vagyok??? Ez miért baj?
A topic úgy indult, hogy JPM csődöt mondott, lassú pilóta. Ezért soroltam fel az elmúlt öt verseny körülményeit, szerintem objektíven... De lehet, hogy kitűnik belőle, hogy Williams drukker vagyok. De ha kítűnik is akkor sem értem miért kötöttél belém?! Nem cáfoltál meg semmit!!!!
Miért baj, hogy MS-t ''magasztaltam''??? Azért mert a BMW-knek szúrkolok, attól még elismerhetem egy Ferrari pilóta teljesítményét, nem??? Öt embert felsorolnál??? Hát nem tudom és max kettőt: JPM és Kimi Raikkonen. Két olyan tehetség akik már bizonyították, hogy tapsztalt társaikat is simán lemossák, de hogy a többiek? Nem tudom. MS már bizonyított egy szar Ferrariban is, amivel Alain Prost, Jean Alesi és Gerhard Berger sem tudott mit kezdeni. Azt Te sem tagadhatod, hogy Schuminak igen nagy érdemei vannak a Ferrari feltámasztásában!
Még egy kérdés? Miért mennének ki a pályára, ha nem bármi áron nyerni??? Ha valaki nem így megy ki, akkor az inkább üljön otthon!!! Szerinted egy focimeccsen, vizilabdában, kajakban, vagy bármi sportban nem azért mennek ki a sportolók, hogy nyerjenek??? Nincs itt gond a hozzáállással. Szerinted JPM, DC, vagy Ralf nem azért megy ki a pályára, hogy nyerjen? Erről szól a sport! A nagy könyvekbe és a nézők emlékezetébe az kerül be, hogy ezen a pályán MS győzött! Nem az, hogy Villeneuve 6 autót lelőzve a 18. helyről a 12.-re jött fel...
Na mindegy... A lényeg, hogy nem értettem miért írtad nekem, amit írtál! De ha érdekel akkor leírom nyíltan is:
BMW-WilliamsF1 drukker vagyok! :)
Aktív témák
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Xbox Series X|S
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Revolut
- LEGO klub
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
- Ruckus ZoneFlex 7363 - Access point - hozzáférési pont - Több db
- 2TB - 2,5" SAS - HDD - HP MM2000JEFRC 2Tb HDD - új dobozos
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest