- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
e-biza
őstag
1: Zsoltika ne üljön versenyautoba. Lejárat minket, aki 3mp-el gyengébb körönként a minardiknál az inkább ne üljön volán mögé. Zsoltika aranyos kedves de maradjon ki szerintem ebböl.
2: Sumival nem nyeretik meg, Sumi jo pilota ezt be kell látni. Ettöl még jo pilota Montoya (agressziv), Alonso, Raikonnen is. Alonsot leszámitva mind3 vb esélyes, mivel mind3 kocsija elég jo :) tehát nem lehet azt mondani,hogy a Sumi csak azért nyert mert jo a kocsija. Valoszinüleg nem -csak- ezért döntött meg ennyi rekordot.
3: lesz pár modositás ha jol olvastam, valami olyasmi,hogy szombaton lesz a pénteki idömérö, söt, állitolag 2005 -töl várhato hogy d.u. lesznek a versenyek.
4: A kerékproblémát nem értem, miért életveszélyes? Szerintem nem gond,hogy a maximális méretet a verseny után is be kell tartani, mert csinálnak egy 269mm széles gumit és az kiszélesedik 290mm -re akkor azért az nem fair, rontja a verseny élvezetét.
5: nem tudom ;] biztos jo lesz a 2004 is
Aktív témák
- RDNA 4m architektúrával jönnek az AMD készülő IGP-i
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Horgász topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini PC
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Asztali PC i7 13700K RX 7900 GRE 32GB DDR5 1TB NVME
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest