Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Nokia N9 - az első mohikán
- Apple Watch
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
e-biza
őstag
1: Zsoltika ne üljön versenyautoba. Lejárat minket, aki 3mp-el gyengébb körönként a minardiknál az inkább ne üljön volán mögé. Zsoltika aranyos kedves de maradjon ki szerintem ebböl.
2: Sumival nem nyeretik meg, Sumi jo pilota ezt be kell látni. Ettöl még jo pilota Montoya (agressziv), Alonso, Raikonnen is. Alonsot leszámitva mind3 vb esélyes, mivel mind3 kocsija elég jo :) tehát nem lehet azt mondani,hogy a Sumi csak azért nyert mert jo a kocsija. Valoszinüleg nem -csak- ezért döntött meg ennyi rekordot.
3: lesz pár modositás ha jol olvastam, valami olyasmi,hogy szombaton lesz a pénteki idömérö, söt, állitolag 2005 -töl várhato hogy d.u. lesznek a versenyek.
4: A kerékproblémát nem értem, miért életveszélyes? Szerintem nem gond,hogy a maximális méretet a verseny után is be kell tartani, mert csinálnak egy 269mm széles gumit és az kiszélesedik 290mm -re akkor azért az nem fair, rontja a verseny élvezetét.
5: nem tudom ;] biztos jo lesz a 2004 is
Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest