Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
PROHARDVER! témák
-
Mobilarena
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
duracell89
senior tag
sziasztok...
éppen autóvásárlás előtt állunk, és nálunk ilyen 10 évente egyszer fordul elő, tehát nagyon nem szeretnénk vele befürödni...
egy full extrás focust (sima focust, nem kombit) néztünk ki magunknak, és gondoltam hátha vannak itt focus tulajok, és tudnának mondani róla véleményt.
unokatestvérem családjától vennénk (sürgősen pénzre van szükségük), 4 hónaposan 4000km-el 2,6milláért...ami szerintem qrvajó vétel tekntve, hogy full extrás...
velemények erről az autóról?
(keresővel ilyen témát nem találtam...ja és bocsi, hogy ezt itt, de szerintem ez belefér a fáradt gőz témába)
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest