- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
-
Mobilarena
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
Jimbo75 #1941 üzenetére
DLC
Shaolin az lesz már látom előremég Nuxia-ra vagyok nagyon kíváncsi.. kettőjük közt fogok dönteni melyiket maineljem szerintem.. a heavy hőstől nem várok sokat, ez a "all attack-zone attack +sok stamina" formula nekem már így látatlanba is taszító
de lehet hogy gankgod lesz így belegondolva.. meglátjuk.
Jelenlegi hősök közül...
Nem mindegy hogy duel vagy 4v4 dom a kérdés, mert a hero feat-ek is közbe szólnak.Magasabb szinten az összes assassin halál, legyen az orochi vagy beserker mondjuk de gladiator se panaszkodhat
a simák közül jó feat-ekkel Kensei eléggé OP a rework óta, de Conq se rossz csak unalmas a kitje...
Persze vannak olyanok akik gyengébbnek számító karakterekkel is aprítanak, pl Nobushi vagy Hlander de ezek az emberek ált. 1-2 combót abuse-olnak egész végig, mondom ezt úgy hogy én most Cent vagyok
(de csak mert cool, amúgy neki is csak kb. csak 1 comboja van
heavy-jab-leap)
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- Lenovo T460s i5-6200u / IPS Full HD / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / szép állapot
- Intel i5-8500 OEM cpu
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged