Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
-
Mobilarena
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Na ez az, én szinte csak assassinokat nyüstölök, főleg mióta rádumáltatok Gladra, na vele valami nagyon durva rendet lehet vágni, jézus atya isten mekkora csalás már? Unblockable Zone Attack, az se volt százas aki ezt kitalálta. De nagyon adja!
Amit még szeretek benne, az spring + heavy és ráugrani a szigonnyal a jó népre, tökéletes nyitás, utána jöhet a zóna amire jó eséllyeln up heavyt rálehet tolni, majd megvárom mit lép ha bejön a parry utána 99%, hogy halott a delikvens.Az általad leírt felállások mind szép és jó de még sose láttam voltunk már full vanguard teammel full assassin ellen, vica versa. Assassin feladatában teljesen egyetértek, sokszor nem lesz kill de arra elég a fellépés, hogy zoneból kikergessem, onnantól meg már csorog újra a pont. a zoneba való kivágást nem épp úgy értettem abban állok meg. Abból kitessékeljük, a teljes push az jogos, nem egy meccs volt ahol mindkét teamnél feljött a breaking, és így szívtuk meg.
Breachre én is eszméletlen kíváncsi vagyok, lehetne akár egy kampány szerűség, 3 forduló, ahogy pl BF-ben vonulnak vissza a csapatok Rush módnál. Azt nagyon tudnám adni, pl katapultok, majd ha a védők nem tudják ezeket megsemmisíteni vagy megölni xy számú támadott jöhet a fal és a törő kos. Ha azon átjutnak a támadok akkor meg egy capture the flag szerűség, hogy egy fő zoneban kéne lehúzni a zászlót, MAJD a saját TÁMADÓ KEZDŐ spawnból elvinni a zászlót és feltűzni a védő fő zoneban.
Lehet kicsit túl gondolom de valami ilyesmit nagyon eltudnék képzelni, és marha élvezetes lenne szerintem, igaz nem 15 perces játékmód lenne az tuti.

Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amit még szeretek benne, az spring + heavy és ráugrani a szigonnyal a jó népre, tökéletes nyitás, utána jöhet a zóna amire jó eséllyeln up heavyt rálehet tolni, majd megvárom mit lép ha bejön a parry utána 99%, hogy halott a delikvens.