- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Mától kapható az EarFun Clip 2
-
Mobilarena
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
Egyet kell,hogy értsek ez a játék arról szól,hogy kiválasztasz egy karaktert ami nagyon bejön és azzal nyomod amíg csak bírod. Nyilván nem azoknak szól akik csak néha néha akarnak leülni elé. De ez a játék akkor mutatja meg az igazi erejét, ha egy karakternek leszel a mestere. Én pl csak wardennel játszok, 1-1 alkalommal kipróbáltam a többi lovag karaktert is, még a lawbringer ami bejövős kinézetre.
Mert én arra megyek. 
Tegnap jött velem szemben egy rep6os warden, úgy levert, mint a pinty. Talán ha volt 1 kör amikor tudtam neki bevinni érdemi sebzést, a többin simán lenyomott. Úgy szoktam,hogy megyek 1-2 duelt. Sajnos oda kevés vagyok, persze kifogok én is 1-2 madarat, de alapból nem valami fényes a duel teljesítményem. 40.71% win ratio 0.77 K/D-vel. Viszont ebben a módban lehet a legtöbbet megtanulni a játékról.
Amit ott elsajátítassz, azt a Domiban kamatoztatod. Ott azért jóval többen vannak akik nem tolják olyan keményen a játékot és lehet is érvényesülni.
De még1x hangsúlyozom én is,hogy ebben a játékban egy karaktert kell kitanulni, de azt jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert én arra megyek.