- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
Apollyon
üzenetére
Már úgy érted h KS-t cseréled ASIO-ra? Én a Sennheiser 555-ömön hallottam a külnbséget egy gyors meghalgatásnál is, de nem vagyok biztos benne h ez mondjuk a Genius HT5.1-5000emen is kijönne . Hozzáteszem h én úgy próbáltam h benntvolt a resampler 48khz-en és csak az outputot váltogattam KS és ASIO között de hallani lehetett.
Mondjuk gondolom neked komolyabb 5.1ed van tehát van rá esély. Az a baj h azért szerintem részletes teszt kell ehez nálad is ugyanúgy ahogy nálam, mert sztem Au4nél is ugyanúgy bennt kell lennie a resamplernek 48k-n. Tehát egyszer megkerülöd a win belső mixerét és közvetlen a hangkarinak küldöd bitpontosan az adatot és erre hardweres támogatás is van, vagy pedíg marad 44.1k-n a mintvételezés de akkor nincs meg az asio előnye. Illetve most jut eszembe h az Audigy-k ugye mindenképpen resample-nek, tehát akkor a különbség valszeg az h szoftveres és a hangkari előtt történik a resample vagy pedíg magában a hangkariban. Jó lenne ennek utánajárni h akkor most ez hogyisvan...
(bocs az eszmefuttatásért)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 26
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nintendo Switch 2
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Arc Raiders
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs