Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Rekord negyedévet zárt az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brett001
aktív tag
válasz
kingabo
üzenetére
Igen, igazad van, csakhogy amikor írtam a hsz-t épp a melóhelyen voltam - a kollégámmal beszélgettünk a foobarról, így merült fel a kérdés - de a tablet nem volt nálam, hogy kipróbáljam.

Persze időközben kipróbáltam, már rögtön a lépésenkénti beállításoknál írja, hogy ezzel nem lehet zenét hallgatni mobil eszözön. Szóval nem ez kellett nekem. De egyébként feltettem, tényleg hasznos dolog ez is.

Amúgy némi kutakodás után találtam olyan lejátszót, ami képes smb/cifs kezelésre és még szépen is szól, Neutron Player személyében

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- NEC MultiSync V421 42" Monitor
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest