Hirdetés
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnIces
tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
#1292-től tárgyaltuk ezt a problémát -dalszövegek-.
...a megoldása a #1305 + #1317-től lett....hozzáteszen értetlenül állok a dolog előtt.
De azóta többször előfordult már, hogy így tudtuk megoldani a felmerülő proplémát.
(ezzel csak annyi baj, van, hogy az én gépemen lévő beállításokkal fogja betölteni a progit és az nem mindenkinek jó)Jó lenne, ha ilyen "programozós" kérdésekben valaki bekapcsolódna majd és segítene, mert én nem fogok tudni.
Csak azt tudom adni, ami nekem van, de egy másik felbontásban csak összekuszál mindent...hozzáteszem a dal adatait nekem eddig keresni kellett -nem automatikusan működik- (Tagging) és az albumborítót pedig -ha van és talál- a biography panelről mentheted az aktuális mappába....
...a dalszöveg jön automatikusan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest