- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Én most vagyok 79kg, végre 80 alatt vagyok.
Jó újra sétálni és kerékpározni így a mínusz 11kg elég sokat számít. Még építek pár kg izmot és úgy látszik formába maradok.
Test zsírt kéne 20 százalék alá vinni. -
carl18
addikt
Ma csináltam vízzel zab kását. Kis fahéj és méz is került be legyen valami íze. Egy pici csokit is morzsoltam bele.
Szóval 11 körül ettem és valóban jól telit és az ember hosszú időre nem lesz úgy éhes.
Délután 4 felé azért már éhes szoktam lenni de ez a zab kása super. Most ez elmaradt még kezdő vagyok de majd kísérlet lesz mivel lehet még feldobni.
Kis mogyoró vaj és banánt szeletelni rá.
Pennybe vettem 360ft 0.5kg és több alkalomra elég. -
carl18
addikt
Csak karácsonykor mindenki eszik mindent aztán aztán új év miatt jönnek a nagy álmok hogy most majd le fog fogyni stb meg diéta lesz.
Ami lehet meg történik 2 hónapig de utána Elfogy a nagy lendület.Én szerintem ha valamit akar az ember nem érdemes várni. Aki fogyni akar már új év előtt érdemes elkezdeni.
Persze lefogyni kemény munka és ki tartást igényel.
Ebbe már komoly energiát kell fektetni.
Például tesóm a szoba bicikli 2 percet teker és már feladja.Pedig pont gondoltam erre egy sportos karbantartott test is lehet státusz szimbólum.
-
carl18
addikt
Egyik család tag mondta is Januárba elkezd diétázni lefogyni.
de még most karácsonykor be eszik mindenből.
Szerintem fogyás esetén jobb hamarabb kezdeni.
Ez nem idő függő kevesebb agyalás több cselekedet kell.
Én abból indulok ki aki mondjuk 10 év alatt nem adott le komolyabb súlyt ezek után se fog. -
carl18
addikt
Sajnos kicsit késve de tegnap meg csináltam a ki hívást. 8 óra munka kis diéta és meg volt az nap 1 25.000 lépés meg más mozgás formák.
Reggeliztem is hogy ne tudjon abba senki bele kötni nincs a hasamba semmi.
Le szakad a lábam akkor még is csak volt értelme.talán 80kg elérem utána jöhet a izom építés.
Meg a rossz test tartás javítása. -
carl18
addikt
4 órakor indul a Migatte No "Zsírégetés" 24 órás kihívás! Kargoku megmutatja hogy kell fogyni.
Mértem magam 83 kg vagyok most, túl megyek a limiteken. -
carl18
addikt
Én ahogy néztem a lábamon és hasamon van még zsír jobban. De én most nem csak zsírt égetek hanem a rossz test tartás ellen is küzdök. Esetleg ha izmot szedek fel se baj, legalább annak van haszna.
Mikor 96 kg voltam úgy hogy semmi edzést nem végeztem nagyon borzalmas volt. Pár km séta után is éreztem ez nem ugyan az mint előtte. Kerékpározás közbe is éreztem hajtom de nem haladok.
Most ki alakítok egy életmódot amit tartósan is fent lehet tartani. Csokit meg édességet kerülöm vagy csak alkalmanként eszek.
Egyik legjobb tanács aki fogyni akar egyen zöldséget.
Én fagyasztott zöldséget használok, de veszek hozzá nyers sárga répát és lila hagymát. 0.4kg szoktam készíteni párolva, hozzá kis fűszerső és nagyon finom és laktató. De legjobb kalória szegény.
Vitamin gazdag és laktató még a köz érzet is változik ha ilyesmiket eszek. -
carl18
addikt
Én sose mertem mi hány centi rajtam.
Okos mérlegre meg arra hivatkoztam amit a tükörbe látok.
90kg mellet sokkal vastagabb volt a arcom is stb. Ez a 6kg sokat javított rajtam mások is jelezték már.
Szerintem heti 3x edzek meg próbálok sovány fehérjét enni. A 20 százalék test zsírt jó lenne elérni.
15-20 százalék közé lenne végső célom lemenni. -
carl18
addikt
Én péntek reggel mértem magam.
83,8kg a nagy változás augusztus elsején kezdtem, akkor voltam 90kg. Most már csak az a ki hívás a izom meg maradjon és a zsír égjen el.Nem mondom rengeteg mozgás volt egyik nap volt 25000 lépés de úgy én 184cm vagyok meg alapból gyorsan sétálok hogy haladjak is.
-
carl18
addikt
De attól egy kis mozgás, életmód váltás sose árt!
Azért sorozatok, filmek és a közösségi média is elvisz simán annyi időt és azoknak nincs is értelme max szórakozás.
Azért az edzés és fogyás még is csak vezet valahova. Legalább ott még is van eredmény, és add egy fajta kontrolt az élet fölött. -
carl18
addikt
Igen írtam a genetikai is sokat számít!
De akinek nem elég a genetika és javulást akar annak muszáj lesz életmód váltást beiktatni ha jobban akar kinézni.
Azért az átlag 46 éves nem mondhatja magáról a haja meg van és nincs kalória többlet.
De én nagy átlagba azt látom a saját környezetembe valaki már 25 évesen hanyatlik, valaki 30-tól de sokan 40 évesen már nagyon elhagyják magukat ha nincs jó genetika meg életmód se. Vagy is az én kisvárosomba ezt látom, én még ezért csinálom meg mindig azt a 10.000 lépést hogy még is csak azt a kis mozgást ne vegyem el magamtól.
Ha kell 15 percel hamarabb is elindulok egy szülinapra csak tudjak kicsit sétálni. -
carl18
addikt
A Topikra vissza térve, én nekem is feltünt 30-40 körül be indul jobban a öregedés főleg akkor ha az ember nem figyel oda magára. 1 csoki, kis bon-bon szaloncukor és társai, mozgás szegény életmód és bye bye régi forma.
Én arra is rájöttem manapság nem elég jól genetikával születni, azt a szintet fent is kell tudni tartani. 30-40 -től be indul férfiaknál is a kopaszodás/hízás, főleg ha nincs küzdelem a hízás ellen. Sok nő esetébe a szűlés után jön fel egy felesleg amit aztán ők se tudnak ledolgozni, vagy is hatalmas életmódbeli változások kellenének.
Azt olvastam 7700KCAL elégetése 1 kg zsír, és ha valaki felszed 20-30 kg fölösleget nagyon-nagyon kéne hajtania folyamatosan.
Úgy látom már a saját magamon is megtapasztalva hogy a zsírégetés egy hosszú távú dolog amit folyamatosan kell szinten tartani. És itt nem elég 5 kg-ot leadni, mert ha valaki tovább folytatja a mozgászegény életmódot és a sok túl cukrozott dolgok evését vissza fogja szedni a leadott súlyt.Ezért jójóztam talán én is az elmúlt 2 évbe, indultam 96 kg-ról 8 hónap kemény diéta és sok mozgással 2023 nyarán 83 kg elértem, szeptembertől abba hagytam a diétát és simán visszajött az a 7kg pár hónap alatt. Aztán márciussal újra elkezdtem a fogyást mikor láttam megint 90kg vagyok, és most elértem a 84 kg-t amit tudok hosszú távon tartani.
Most van pár női ismerős akik felszedték ezt a súly többletet, nekik 20-30kg többlet van a testen. 20kg zsír esetén 154.000 KCAL kéne elégetni ami hihetetlen teljesítmény, vagy ennyi kalórai defficitet kéne kreálni. Ez pedig 2 hónap alatt nem megy, sok diéta ott bukik el mikor valaki belevág rögtön várja az eredmény, új évi fogadalom most lefogyok.
2-3 hétig csinálja és lemegy 0,5-1kg aztán mivel nincs komolyabb eredmény minden marad a régibe.
Van egy család tag aki 10 éve kérdezte hogy tudna lefogyni, most eltelt 10 év és hiába tesz bármit még is csak 1-2 kg-t bír leadni.
De én főként nem csak fogyni akartam hanem egy egészséges életmódot kialkaítani.
Mert semmi értelme Táblás csokikat és chipseket enni úgy hogy az egészséget ezek csak rombolják.
-
carl18
addikt
Igen Summer Glaut 2008 felé ismertem meg akkor voltam kb 15 éves és bele szerettem, azért raggadt meg még enyi év után is. A TSCC volt az első sorozat amibe láttam Summer játszani. Emlékeim szerint a RTL Klubon ment, régi szép idők analog volt nekünk akkoriban.
Mary Elizabeth Winstead a Végső állomás 3-ba láttam elsőnek (2006) körül akkor voltam 13 szinten szerelem.
Wendy szerepe nagyon jól állt neki.
Azért Hollywood több részen is torzít úgy olvastam a sztárokat akik a vásznon láttunk sok-sok hónap felkészülés és profi stáb van mögöttünk mindig legjobb formájukat adják.
Például haj és arc makeup nekik több óra és utána ebbe a formába jön a forgatás.Azért lehet nála joga szönyeg mert pont a TSCC forgatására edzet.
Még a 2008-as Summer esetén is lehet rosszul sikerült képet készíteni.
A sorozatba meg mint egy igazi és tőkéletes model, ennyit számít a külsö kimaxolása és a profi kamera felvételek. Pont ezen gondolkodtam a hétköznapokba miért nincs senki a filmbéli Summer Glau szintjén, mert még ő maga se olyan az utcán mint a filmekbe.
Csak így az a Kognitiv torzítás eltűnik ezek a sztárok aztán tőkéletesek. Ők is csak emberek, persze Summer és Mary esetébe is ki mondható alapból is jól nézznek ki adnak magukra.
Itt van Summer Glau 2008 Januárjába!Nem túl jól sikerült utcai fotó.
(Szeme alatt karikás ez jelenti lehet szenved ő is valami alvás zavarba) -
carl18
addikt
Hát napi 10.000 lépésre mindig törekszem meglegyen.
Persze heti 2-3 alkalommal azért megemelem az itthon lévő súlyokat.
Oktober elején kifogtam a Covidot és volt egy 3 hetes edzés kimaradás.Azt vettem észre ha kevesebb cukrot viszek be az is segít, még ami be vált a párolt zöldség 0,3-04kg. Fagyasztott zöldséget felolvasztok sárga répát nyersen megpucolva bele darabolom.
Párolás után még adok hozzá lila hagymát és egy kis fűszersót és kész is a tökéletes food.Mondjuk most a 184cm 84kg még teljesen jó, de volt 3-4 éve talán mikor nem edzettem semmit sokáig aztán felmentem 96 kg-ra akkor nagyon lomha voltam és nem volt igazi a élet.
Szerintem a test karbantartása több részről fontos. Például már a önbizalom szempontjából is még is megszólnak ha az ember megszabadul a fölös zsírtól. Mikor 96kg voltam hát nem sok lélek kedvem volt emberek közé menni.
Néha-néha azért csinálok képet/videót emlékből tudjam honnan indultam és hova tartok.
Meg önmagába a súly szerintem nem számít, a testzsír fontosabb.
Mert ha lenne rajtam sok ízom kevés zsír mellet az igazán esztétikus hatást tudna kifejteni.
Szóval úgy gondolom a Body fatet kéne még 5%-al csökkenteni.Akkor önmagába nem csak a hízás volt a gondom hanem hogy azért a test tartás se volt valami jó.
Meg a közösségi média detox és hogy túl agyalás helyet az ember cselekedjen.
Igen ott amerikába aki a színészkedésből megél fontos adjon magára. Summer Glau (2008) még az utcán is jól nézz ki, táncol mozog és jól táplálkozik.
Vagy Mary Elizabeth Winstead is biztos add magára hogy mai napig nem hízott el. 2007-es kép!
Bár azt vettem észre 30 felett mindenki elkezd egy kicsit hanyatlani ott már jobban oda kell figyelni az ember ne romoljon jelentősen.
-
carl18
addikt
Jim Carry a régi filmek alapján 20 százalék alatt lett test zsírba.
Szerintem már rá már karok lábak alapján is lehet látni kinek mennyi a body fat.Én úgy látszik a 84kg súlyt lazán tudom tartani.
Mitrazapine nagyon nehezen de úgy látszik sikerült elhagyni. 4 hétig nagyon rosszul voltam de most végre meg leszek nélküle. -
carl18
addikt
Nem kigyúrt akarok lenni csak formába maradni és sportos fizikumot összehozni.
182cm vagyok és 86,5 kg már, így mondhattjuk alakul a molekula.Mennyi a napi rost fogyasztásod?
Próbálok mindennap valami gyümölcsöt bevinni, teljes kiőrlésű kenyér stb.
Úgy látszik sikerül a napi 3X étkezésre át állni.
A Mitrazapine emelte a étvágyat de mióta leraktam nincsenek falási rohamok.Mega Daily one Plus és Omega-3at is szedek így mondjuk van support.
-
carl18
addikt
A mentális egészéségem nem a legjobb egy Omega 3 mindenképen muszáj.
Napi 900MG Epa naponta fontos, azóta a térdem se fáj annyira.
+ A Brain support tulajdonság se hátrány mert van anyi köd.Még szedek mellé Mega Daily one Plus kiegészítőt, kis vitamin hiány potlás se nem árt.
A Mitrazapine hízlaló gyógyszert pokoli nehezen de úgy látsztik sikerült elhagyni.
A Kérdés a rosszul lét vajon hány hétig fog kisérteni. -
carl18
addikt
Írtam a heti 3X formába marados edzést csinálom, van 2 10 kg súlyzó abból csináltam bicepszre 40 ismétlést. Akkor van alkar erősítő és a sport világába visszavezető rehab gyakorlatok. Néha-néha fél órás gyógytornát és lenyomok a gyenge pontok erősitésére.
Már 31 vagyok, ha most nem figyelek oda 10-15 év múlva keményen meglátszik nem cselekedtem mikor lehetett volna még.
-
carl18
addikt
Úgy olvastam fehérje gazdag étrend kell kalórai szegényen. Nyilván a 3X heti test edzés se árt hogy a izom nem bomoljon le. Én is azt vettem észre a súly csökken de a testzsír nem olyan mértékbe.
Persze nálam nem csak fogyás a cél, hanem a meglévő rossz test tartás javítása is.
80 kg a cél, de 15% testzsír lenne a ideális és ha többi maradna izomba.
-
carl18
addikt
Üdv!
Na úgy látszik elvonási tünetek mellet de sikerülhet elhagyni a Mitrát. (gyógyszer) ezt okozta a hízást. 16 óráig bírtam, utána már muszáj volt enni valamit!
Végre el indult a változás is, ma mértem magam 87,8 kg vagyok.
91 kg-ról indultam, és végre megszűntek a falási rohamok is.Végre el tudok menni egy boltba a polc mellet úgy hogy nem kívánom a csokoládét se.
Szóval ha nyomom a böjtöt és meg van a napi 10.000 lépés simán le tud menni napi 0,4 kg stb. Viszont arra vagyok kíváncsi szabad-e ennyire túlzásba esni?
Tegnap 3X ettem reggel 60G Croissan, délbe egy kis leves este meg egy 600-700 kcal vacsora. Számoltam ez max 2000 Kcal lehet, viszont olvastam az se egészséges ha túl nagy a fogyás. Ha sikerült elérni a 85 kg-ot lehet majd lassitok kicsit.
Tegnap délután 5 körül ettem ma reggel 10-11 már muszáj volt enni.
Ma is olyan 800-900 Kcal ment be eddig és valahogy nem is vagyok éhes.
Utobbi pár napba el éheztem és kezdek ehhez hozzá szokni így az étvágyam is csökkent.Napi 10.000-15.000 lépésre törekszem meglegyen.
-
carl18
addikt
Napi mennyi KCAL-t v iszel be amit írtál 1700 az a napi bevítel.
Én itt ott rontottam el szerintem néha megettem egy tábla csokit (Milka/Tibit)
Ez napi +530 KCAL ami sok főleg hosszú távon.
Már hetente csak egy csokit eszek többet nem is akarok.
Úgy csinálom a szombat/vasárnap nem edzek csak hétköznap tudon pihenni a test.
Esetleg hétvégi tornák beleférnek stb.
Én a testzsírt akarom 20% környékére levinni de úgy hogy a muscle megmaradjon javarészt. Akkor a fontos a edzés megmaradjon fehérje is menjen a maga nemébe de a kalória deficit ki alakuljon. Mondjuk napi 500 kalorai deficit esetén 2 hét kéne le menjen 1 kg zsír? -
carl18
addikt
Üdv!
Na szóval úgy látszik valahogy leragadtam 90 kg környékén! Arra gondoltam ha már a súlyt ilyen nehéz leadni mi lenne ha megpróbálnám izommá alakítani.
Heti 3-4X edzek + tornázik stb és mellé joghurtba rakok zabpelyhet.
Így mondhatni elég sok fehérjét be tudok vinni, ez mellé nyomom a edzést.
Mit gondoltak létezik olyan hogy zsírt égetek és izmot építek egy időbe?Vettem alkar erősítőt is Heavy Grip 45 kg-s és egy 90 kg-os.
A 45 kg-os már megy 30 ismétlés, a 90 kg-os (200LBS) is megy már 6 ismétlés.
Érzem alkarom is sokkal izmosabb lett de még távol vagyok attól amit szeretnék. -
carl18
addikt
válasz
lanszelot #9059 üzenetére
Fogytam én már régebben is sokat szóval van egy fajta stratégia, de nincs idő limit hogy 2 hét alatt menjen le az a 10 kg. Havi 2-3 kg lemenne már bőven jó vagyok.
Oké mondjuk azért az ember megesz 20 deka zöldséget még mindig jobb mint egy tábla csoki.
Most 31 éves vagyok és jó lenne ki alakítani valami étrend/edzés rendet ami hosszú távon is tartani lehet és mondjuk még egészségre is hatással van.Azért ismerek jó pár embert felmentek 45-50% körüli test zsíra és ott beragadtak.
Persze vannak esetek mikor betegség áll a hízás mögött, de én valahogy úgy állok hozzá amit tudok még változtatok. A testem mozgással és étrendel formálható, ez is egy fajta hobbi.Szerintem most a fő gond azzal van az ember sok hatást kap az internet felől, mennyivel könyebb egy hétvégén film/sorozat nézéssel tölteni mint sem aktívan mozogni?
De majd írok pár hét után még is milyen fajta fejlődést írtam el, naponta nem mérem magam nincs értelme heti 2X alkalom és jó vagyok.Meg a dolgokra vissza térni a zsírral nem feltétlen csak az a baj nem esztétíkus, mikor 96 kg voltam és csinálni kellet valamit éreztem nagy lomba zsíros lettem. Biciklizés mellet is szenvedés volt bárhova elmeni. Meg csinálom a tartás javító izmok erősitését is, mert ott sincs minden rendbe.
-
carl18
addikt
Az nem biztos látszani fog de legalább könyebb lesz mozogni!
#9056lanszelot
Úgy mindennap törekszek arra hogy meglegyen a 10.000 lépés ahova tehetem gyalog megyek. Néha összejön a 15.000 is aztán ott a másik módszer párolt zöldség evés.
Néha-néha megeszek egy csokit, mars például de gondolom csokit is felejteni kéne.Igazság szerint több dolog miatt is fogyni akarok, meg tornázni is szoktam ilyen test tartás javító gyakorlat stb. Csak valahogy a Mitrazapine időszak nagyon elvette a egomat,arcom nyakam is zsírba volt meg hát valahogy nem állt jól a fölösleg.
Több ok miatt is akarok fogyni többet is fáj derekam/gerincem szóval mondhatni ilyen egészség helyre állitó is ez a fogyás mert a gyógytorna is segít ezen valamit.
Persze tudom a Tükröt használom de nekem még is csak jó ez a mérleg tudjam most hova is tart a egész.Csak mikor 80 kg vagy az alatt voltam valahogy még a közérzetem is jobb volt.
DOrian
Még úgy olvastam ha nem nagy súlyal csinál az ember sok-sok ismétlést az simán jó zsír égetésnek. Például 3 kg súlyal csináltam 500 ismétlést, éreztem pulzus is emelkedik és hát a ízom is kapot kis terhelést. -
carl18
addikt
válasz
lanszelot #9052 üzenetére
Dehogy vagyok nő xd (Lesz másik avatar idő kérdése)
Van egy Huawei okos mérleg és azon tudom nézni pontosan hol is áll a testzsír.
Néha kerékpározok is és az a plusz 10 kg miatt igen érezni sok a túlsúly.
1 éve kb januárba majd nem voltam 100kg is tavaly nyáron le tudtam menni 85 kg-ra de sajnos visszajött 6 kg pedig pár hónapra engedtem el magam.
Köszönöm a választ!
Persze a mai szabványok mellet értettem azt a 15%-ot, ahol már mondhatni lehet látszana a kocka hasam. Így amin tudok szeretnék változtatni, ha 80 kg-ra le tudok menni és azt megtartani elégedett lennék. -
carl18
addikt
Üdv!
Na jó pár hete írtam topikba hogy fogyni akarok, de a Mitrazapine mellékhatása a nagy étvágy. Szóval ez a első nap hogy nélküle aludtam, már amúgy is csak negyed adagot szedtem elalvás elött 7,5g.
Már kicsit érzem csökkent a étvágyam stb, szerintem kell 1-2 hét mire teljesen ki ürül a szervezetből.Most vagyok 182 cm 90 kg de a testzsír 27% ezt szeretném csökkenteni 20% alá.
Olyan 15-20% testzsír már elfogadható lenne de úgy a ízom is meg maradjon.
Régen mindig 76-78kg volt a átlag súly amit tudtam tartani éveken át. -
carl18
addikt
válasz
inf3rno #8944 üzenetére
30 mg Mitrazapine mellet mentem 95 kg fölé, sajnos írtam most egy negyed mitrazapine-t szedek az a 7,5mg ez ha nem veszem be az alvásom nagyon felszínes és 3-4 óra alvás mellet úgy érzem elpusztulok. Alapjáratok is van alvás zavarom 8-9 óra alvás mellet is folyton ég a szemem a fáradtságtól.Most is néha ki kell magam ütni hogy aludjak
Mitrazapine 7,5mg Xanax SR 0,5MG +Sima Xanax lefekvés elött 0,5-2G.
Orvos azt mondta ö emelné a adagot 45 mg-ra, mondtam neki hogyne hogy 120 kg legyek.Tervbe van az alvás labor, nem-e van valami más dolog az alvás zavar mögött.
Ha az alvásom rendbe jönne akkor le tudnám rakni a Mitrazapine-t.Mikor 80 kg voltam akkor elég könnyen ment a 3 éve, de a hízás rontja.
Shuffle project -
carl18
addikt
Üdv!
Gondolom leírom eddig végre hajtott eredményem. Tragikus?
Szóval 2-3 éve elkezdtem szedni egy gyógyszert ami hatására 70-75kg-ról felmentem 95-98kg környékére. 2022 decemberben úgy voltam vele felezem a gyógyszert és kezdem a díétát. Szóval 2023 nyarára nagy nehezen sikerült le menni 84 kg-ra boldog is voltam, aztán auguszturus végén kicsit lazultam és nem figyeltem az étkezésre.
Vissza is jött pár kg és most aktuálisan ismét 90kg vagyok. 27% testzsír ha a okosmérleg jól írja. 184 cm mellet nem vagyok dagi, de azért a gigachad formulától távol vagyok.
Mit gondoltok hogy kéne ismét belefogni? Sajnos néha-néha megettem egy csokit és ez mozgás mellet is megdobta a napi KCAL pluszba.
Zabpelyhet joghurtba rakom azt úgy ettem pár napja és jó 4-5 óráig nem is voltam éhes.
Ráadásul magas a fehérje tartalma is ami elég jó ízom építés szempontjából.
Sajnos a térdem rossz/recseg így mondhatni számomra nem jó ha túlsúly cipelek.
Valaki csinálja a böjtöt? mondjuk 12/24 órás böjt? Heti 1 alkalommal mennyire jó a szervezetnek?
Most 31 vagyok és végre szeretnék egy új rendszert beállítani.
Szóval célom minimum hogy max 20% legyen a testzsírom.
Amúgy a genetikám alapjáraton nem lenne bajos ha nem szedném a Mitrazapine megszűne a mellékhatás és az a nagy étvágy. De ha nem veszem be aludni se tudok nélküle, szóval egy ördögi kör. Alapjáraton is borzalmas az alvásom, a mitrazapine segít de cserébe hízok. Most 7,5 mg használok de így is elérem a 90 kg-t, pedig a 10.000 lépés mindennap meg van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- #Drive Rally teszt
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával