- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
"Pedig pont gondoltam erre egy sportos karbantartott test is lehet státusz szimbólum."
Egyértelmű, viszont nagyban függ az egyéni érdeklődési körtől, személyiségtől, hogy valaki ezen a területen (is) valami átlagon felülire törjön. Például nem egy olyan IT-s fizuja haladja meg az 1 misit, aki brutálisan el van hízva; de egyszerűen nem érdekli ez a saját-test téma. Vagy gondolhatunk az ország Lölőjére akár. Rengeteg gazdag ember van, aki odáig jut el, hogy nem szeretne súlyosan elhízott lenni, mert szeretne viszonylag sokáig élni, de annyira már nem érdekli a téma, hogy kockás has, "beach body", meg a hozzájuk kapcsolódó életérzés.
Perpill nem tudom, hogy állok a súlyommal, nem mertem megmérni, pedig semmi nagyon vészeset nem csináltam. Majd január elsején.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest