Hirdetés
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
lanszelot
üzenetére
Fogytam én már régebben is sokat szóval van egy fajta stratégia, de nincs idő limit hogy 2 hét alatt menjen le az a 10 kg. Havi 2-3 kg lemenne már bőven jó vagyok.
Oké mondjuk azért az ember megesz 20 deka zöldséget még mindig jobb mint egy tábla csoki.
Most 31 éves vagyok és jó lenne ki alakítani valami étrend/edzés rendet ami hosszú távon is tartani lehet és mondjuk még egészségre is hatással van.Azért ismerek jó pár embert felmentek 45-50% körüli test zsíra és ott beragadtak.
Persze vannak esetek mikor betegség áll a hízás mögött, de én valahogy úgy állok hozzá amit tudok még változtatok. A testem mozgással és étrendel formálható, ez is egy fajta hobbi.Szerintem most a fő gond azzal van az ember sok hatást kap az internet felől, mennyivel könyebb egy hétvégén film/sorozat nézéssel tölteni mint sem aktívan mozogni?
De majd írok pár hét után még is milyen fajta fejlődést írtam el, naponta nem mérem magam nincs értelme heti 2X alkalom és jó vagyok.
Meg a dolgokra vissza térni a zsírral nem feltétlen csak az a baj nem esztétíkus, mikor 96 kg voltam és csinálni kellet valamit éreztem nagy lomba zsíros lettem. Biciklizés mellet is szenvedés volt bárhova elmeni. Meg csinálom a tartás javító izmok erősitését is, mert ott sincs minden rendbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Házimozi belépő szinten
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- További aktív témák...
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest