- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
Én semmi ilyesmit nem vezettem be, csak kevesebbet ettem mindenből, majd nekiálltam 30-40 perceket bicajozni minden nap este. Később 90 kiló alatt már futottam 4-5-6 kilométereket is. Mindezekkel 4-5 hónap alatt 20-25 kiló szaladt le, de a további 10 már tényleg erős túlzás volt részemről.
Még szerencse, hogy a nagy futószezonom után 1,5 évig nem csak lógattam a tökeimet, ugyanis alig két percet romlott a 6,3 kilométeres időm, amikor 2 hete kíváncsiságból felmértem magamat. (29:45 helyett 31:30). -
mcs
veterán
Nálam vajon létezik hülyébb példa a topikban?
100 kilóról le 65re, most pedig 80ra hízlaltam magamat edzéssel és több kajával úgy, hogy hasra igazán sok nem is jött vissza.
Hátra, vállra, mellre és karra izmosodtam, de alul lábra nehezen megy a vastagodás. 185 centi magas vagyok amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- BONTATLAN Philips Essential ThermoProtect BHS376/00 Hajvasaló
- DJI Air 2 / Air 2s drón akkumulátor
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest