- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esetleg otthon Tv előtt ha van hely, youtube-on van sok aerobik videó, edzők videókkal akiket lehet nézni-utánuk csinálni (tudom hogy tv torna feeling de hasznos), egy 20-30 perces "ugrálós" edzés elég sok kalória tud lenni, és a térded sem terheli annyira, lépegetsz ide-oda ritmikusan.
Úszás lenne tényleg a legjobb, saját tapasztalat, és persze a bicaj, amint a lenti dolgok helyrejönnek. Esetleg ott lehet párnával, egyéb okosabb megoldásokkal segíteni a kényes helyen a súly jobb elosztását. -
A kar és váll szerintem most is mehet, azért azokat lehet vagy ülve csinálni, vagy olyan súlyokkal, ami nem terhelnek annyira, főleg az alsóbb területeken.
Viszont hogy ha ténylegesen vitalitás visszanyerés vagy fogyás a cél, akkor szvsz kénytelen leszel valamilyen aktívabb mozgásformát is választani a súlyzózáson kívül, az csak kiegészítő, célirányos izomtömeg növelésre lesz jó. -
Sziasztok!
Elhatározásra jutottam, muszáj fogynom mert az egészségem látja karát egyre inkább. A motiváció megvan, Yazio applikáció letöltve és előfizetve. Van egy régi első generációs apple watch se-m viszont szeretnék egy kerek okosórát is és ennek apropóján érdeklődnék, hogy melyiket válasszam, melyik lehet a legjobb a napi mozgás, úszás és kardio edzések rögzítésére? Xiaomi Watch S4, Huawei GT5 Prob vagy maradjak az apple watchnál?
Köszönöm!
-
Köszönöm szépen, megnézem ezeket!
Mindenképp arra szeretnék törekedni, hogy ezeken az étkezéseken felül az 5 napban ne legyen plusz kalóriabevitel, vagy tényleg csak minimálisan (pl. korpovit keksz vagy rizspuffancs vízzel, hogy telítsen).
Az edzés fontos, csak a hátam nincs jó állapotban, a gyerekkori rossz tartás miatti deformáció okán van egy elég kellemetlen, állandó hátfájdalom bizonyos testhelyzetekben, ezen igyekszem most az eljövő hetekben orvosokkal egyeztetve javítani. -
Sziasztok!
Komolyabb fogyókúrába kezdenék, de az étkezést nem tudom magamnak intézni sajnos, ezért keresnék egy jó menüt amiben van heti 5 nap reggeli-ebéd-vacsora.
Sajnos 130kg a súlyom és ez már egy ideje stagnál, nagyon jó lenne SOKAT leadni.
Plusz itt van a közelben a Baseline, oda le tudnék járni este heti 2 alkalommal valamit csinálni.Szóval egy olyan házhozszállítós menüztetőt keresnék itt budapesten, aki jó és egészséges étrendet tud adni.
Előre is köszi az ajánlásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest