Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
ComptonLA
üzenetére
Én mindig csodáltam azt aki így tud lenni. Nekem ha kimarad kaja, mert pl melo van nem tudok enni mert nem érek rá, annak több féle eredménye van. Pl exponenciálisan leszek ideges, feszült. Rosszul vagyok igen hamar, kb minden bajon lesz. Pl vezetek kezdek 5:30 táján, mire beérek vonattal már nyomon neki, h legyen időm enni mire visszafelé megyek, már azon agyalok h kaja kaja kaja és gyakran az első szünet alatt az addig szánt karját betolom, ami a napom jelentős részének a kajája. Tehát megeszek mindent reggel 9-ig, otthon mire haza esek olyan szinten minden bajon lesz, hogy ekkor csap át a dolog zabalásba és ekkor csúszik le még vagy 3000kcal.
Egy vékony jégen táncolok h ne boruljak meg, de jól lakni csak zabalás útján tudok. Van kollégám aki este néha azért nem eszik mert lusta csinálni. Mondom heh? Bármikor bármit meg tudok enni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gyümölcsöt sem eszek, zöldséget viszont néha egy keveset. Én sem számolok semmit. A 12kg fogyás az durva 1,5 hónap alatt, nálam a 72kg már nagyon a vége lenne(182 magas vagyok), egy hosszabb böjttel menne csak nekem.