- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tütüke
tag
húúúh, hát ez valami fenevad gyilkos egy diéta. Már meg ne haragudj, de ebben a diétában szinte semmit nem ehetsz egész héten. Még jó, hogy fogyni lehet tőle, DE: semmi értelme nincs, ami gyorsan megy le, még gyorsabban jön vissza. Javaslom helyette a napi 5-6-szori étkezést, de ez nem két szelet piritóst jelent. Azonkivül teljesen kimarad belőle a főtt étel...az pedig elengedhetetlen. Legalábbis számomra.
Zsirégető tabletta?? áááá a legrosszabb, amit bárki is csinálhat... -
tütüke
tag
válasz
God Vazzeg #1171 üzenetére
ugyan, naiv vagy. Nyárra én is jól fogok kinézni
Ha más nem, hát majd a harmadikról... -
tütüke
tag
válasz
Woodslave #1117 üzenetére
FleSs linkjében volt:
''Néhány alapvető téveszmét nem árt elolszlatni: a mell edzésével a női mellek, melyekben nincs izom, nem lesznek feszesebbek, sem a tartásuk nem javul. A görnyedt testtartás viszont súlyzós edzéssel kijavítható, a hát és a törzset merevítő izmok megerősíthetők, így a testtartás javulásával előnyösen megváltozik az egész test, így a mellek „tartása” is.''
Szóval mivel nincs is mellekben izom, ezért tényleg felesleges.
A testtartásom viszont tényleg sokat javult -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #1107 üzenetére
A diétát ne kezd el addig, mig beteg vagy, mert nem fogsz belőle kilábalni soha.
-
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #1105 üzenetére
Jobbulást!
A legjobb, a természetes C-vitamin: nagyon sok van a csipkebogyó teában: 2 filtert bele a pohárba, rá hidegvíz. Pár órát állni hagyod, belefacsarsz egy fél citromot, +egy kanál méz, és megiszod.
A másik: kalmopirin, meleg ágy, nagy alvás. Ha ellensége vagy a gyógyszereknek, a kalmopirin helyett lehet forralt bor is. A hatás ugyanaz: Jobban leszel, hidd el. -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #1101 üzenetére
egész éjjel kukoricán térdepeltem és sirdogáltam. Közben volt időm elgondolkodni azon, hogy hogyan engeszteljelek ki. Reggelre egy ötlet maradt, ami szerintem beválik:
[link]
joghurtot nem találtam
Remélem már nincs öri hari.. -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #1098 üzenetére
Ez a római szék nagyon utálatos egy dolog
nem vagyunk valami jó viszonyban: kerülöm, ahogy csak tudom..
Jóétvágyat a vacsihoz! Bár az valszeg megvan annyi keksz és joghurt utánNa először és utoljára szekáltalak.
Én fél órája ettem túrót epres joghurtban szétnyomkodva. Nagyon fincsi. Bár biztosan nem diétás... -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #1096 üzenetére
Ez komoly? Akkor mi a fenének gyártanak ilyeneket?
Nem szoktam érzeni közben a derekamat, súly nélül szoktam csinálni. De ha ezt mondod, elhiszem, és kerülöm nagyivben. Hasprés marad, de azt itthon is tudom csinálni...
THX -
tütüke
tag
Ami nekem nagyon hatásos pocakcsökkentés (hasizomról még nem beszélhetek...) az: hát, könyök kitámasztva, lábemelgetés, vagy csak térdfelhúzás. Ezek szerintem nagyon hatásosak.
Van még egy gép, amit jónak találok hasra, de ezt nagyon érdekes lesz elmagyarázni: Beleülsz, kéz fejmagasság környékén kapszkodik, láb alul beakaszt, és bicska módjára összehúzni kezet és lábat egyszerre. Nem tudom mi a neve, és az sem biztos, hogy érthetően irtam le -
tütüke
tag
válasz
attilam #1074 üzenetére
Tök jól esett a délutáni edzés, és utána nyugodt szivvel tudtam kajálni is. Ha este 6-7-re végzek az edzéssel, már nem jo enni olyankor. Tudom, hogy mi a véleményetek erről, és a párom is ugyanezt mondja, hogy enni kell edzés után, de az már rajtam marad olyankor. Legalábbis ez a tapasztalatom.
Tildy: : ez már tök jól hangzik, és a második lépés is megvan.Szóval már csak nem szabad abbahagyni. Az elején még tök nehéz volt rávennem magam, hogy nap mint nap elmenjek az edzőterembe, de egy idő után már hiányzik. Most pedig már alig van olyan nap, amikor nem megyek. De kell pihenőnap is.
-
tütüke
tag
válasz
attilam #1071 üzenetére
szép grafikon
Nekem is jó lenne valami hasonló változás.
A lényeg: tegnapi edzés kimaradt, de ma jelentem voltam, és nagyon friss vagyok, tele energiával, meg minden. Pedig másfél órát végigcsináltam. Fél 1- től 2-ig. Lehet valami ebben az edzés után kaja dologban, mert teljesen fitt vagyok. De akkor át kellene térni a kora délutáni edzésekre, az pedig lehetetlen....Ejha, mi lehet a jó megoldás?? -
tütüke
tag
válasz
csirkemano #1056 üzenetére
Nekem is az a tuti müdszer, ha 5-6 után nem eszek semmit. Pedig mindenki szerint ennem kellene még az esti edzés után. Akkor már valahogy nem érzem jül magam a bőrömben. Sajna ez van. És meg is látszik, mert hiába torna, ha még vacsizok, akkor stagnál a súlyom, nem csökken.
Te hány kg-t akarsz leadni? -
tütüke
tag
Ejha! Nem szép dolog másokat hibáztatni, pláne ha csak a jószándék vezette őket. Egyébként másfél hónap alatt nem lehet kilókat leadni, de ha mégis, annak nincs semmi értelme. Szerintem, de ez magánvélemény.
Egyébként nekem nagyon bejön amit a srácok javasoltak.És az is nagyon lelkesit, hogy itt megoszthatom a tapasztalataimat. Melyik barátnőm tolerálná, hogy mindennap azt hallgassa, hogy mennyit ettem, és fogytam 20 dekát
Szóval nagyon örülök, hogy segitettek nekemcsak most aztán el ne fogyjon a lelkesedésetek...
Én még mindig azt mondom, hogy nem elég csak jól enni, vagy csak tornázni. A kettőt egyensúlyba kell hozni. Mozgással, és normális étkezéssel hosszutávon meg lesz az eredmény. De egy hónap alatt nem lehet csodát várni! -
tütüke
tag
a mai mérlegem:
fél 7: kv, 1 szelet pufirizs
fél 9: 3 szelet pufizsir, 2 főtt tojás, paprika, feketeretek
11óra: naturjoghurt+búzakorpa
fél 1: barnarizs, párolt brokkoli, 1 főtt tojás: mindez apritva, összekeverve + savanyukáposzta
15 óra: brokkolikrémleves
Az esti edzés betegségre hivatkozva elmaradt -
tütüke
tag
Kezem derékmagasságban, láb kicsi terpesz, felsőtest nem mozog, csak a többi. Szóval én igy csinálom. Eleinte én sem birtam 5 percig sem, lehet, hogy valami nem stimmel a gyakorlattal.Talán az egyenes hát...
''habár lehet, hogy ahogy Te csinálod az más izomcsoportra megy''- mindenhová jól jön egy kis izom
Majd igyekszem másként csinálni. Köszi az észrevételt -
tütüke
tag
válasz
God Vazzeg #998 üzenetére
még most az egyszer elnézem
Én is hibáztam a pizzával pár napja... -
tütüke
tag
kálium a harántcsikolt izom ingerlékenységét növeli. Hiányában izomgyengeség következik be. Gyakorlatilag minden élelmiszer-nyersanyagban jelen van. Előnyösebb forrásnak kell tekinteni a növényeket, mivel ezekben a kálium-nátrium arány a kálium oldalára tolodott el, s ez kedvezően hat a hasznosulásra.
-
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #978 üzenetére
Köszi, hogy megnyitod.
Sokat tudnánk tanulni egymástól
-
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #965 üzenetére
Nem tudom, hogyan kell új topikot nyitni.
Valaki megnyithatná helyettem. Nagyon megköszönném. Én meg majd nyomulnék a receptekkel.Tehát légyszi valaki nyissa meg. THX. -
-
tütüke
tag
reggeli súlyom: 77,5. Ezen annyira fellekesültem, hogy egyből ráugrottam a twisteremre, és fél óráig ott is maradtam. Utána jött még félóra lábemelgetés + a kézisúlyzokat is beizzitottam. Most sokkal jobban érzem magam.tele vagyok energiával: ezt bevezetem minden reggelre. Csináltam régen is, de valahogy abbamaradt...
Szóval reggeli + esti edzés tutira meghozza majd a várt sikert. -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #945 üzenetére
amúgy ha már ilyen jól belelendültünk a kajákba, nyithatnánk egy receptes topicot kizárólag fincsi és diétás kajcsikkal. Vagy van már ilyen topikÉn még nem láttam...
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
Na a mai mérlegem:
Figyelem, gyenge idegzetűeknek nem ajánlott!!!
7:30. : 1 szelet kenyér, sonkás szalámi, sajt, paprika.
13 : Káposztástészta.
ezekben a percekben: diabetikus édes házisütemény.
Tudom, hogy nagyon rossz, nem voltam itthon, de ez nem lehet kifogás...
6-tól egy órás edzés. -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #921 üzenetére
Ez a baj velem is: kaja után lelkiismeretfurdalás. HÁt micsoda világban élünk???
-
tütüke
tag
válasz
Markgx10 #920 üzenetére
Tegnap anyósoméknak csináltam pizzát: paradicsomos alap+ bacon, sonka, olivabogyo, tojás, paprika, hagyma és rengeteg sajt. A tészta, és az alap is saját készitésű, nem ám a boltból megvett. Meg sem kóstoltam, sőt a maradékot is elcsomagoltam nekik: vigyék haza, ne is lássam. Ezt simán meg birom állni, de a csokira még rá kell erősitenem. Egyenlőre még mindig nyerésre áll ellenem.
-
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #917 üzenetére
nálunk is mindig fel van halmozva egy csomó csoki. A legnagyobb kisértés nálunk a sportszelet: ki van téve mindig egy a cipősszekrényre, minél tovább megmarad, annál jobb vagyok.
és igy lehet mérni a krom hatását is. -
tütüke
tag
húú, de felpörögtünk
Szóval béres krómot szedek. napi 6*120 baromira sok ám szerintem.
Attilam: azt azért ne felejtsd el, hogy a króm nem ürül csak ugy ki... Bár te sokkal jobban megdolgoztatod a tested, mint én...de ez akkor is nagyon nagy mennyiség. -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #873 üzenetére
Nagyon nagylelkű vagy
THX
-
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #873 üzenetére
A króm tényleg csillapitja az édesség utáni vágyat. Lehet, hogy többet kellene ennem belőle, de szerintem igy is elég jól hat.
-
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #870 üzenetére
A ma este folyamán már ne várjatok tőlem több hsz-t, mert a sarokba vonulok, és kukoricára térdelek.
Remélem meg tudsz nekem valaha bocsátani
én a krómtablettát édességvágy legyőzésére szedem. Én állok nyerésre, nem a króm...
párom pörköli a diót...nem jó nap ez a mai a fogyás szemszögéből
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #867 üzenetére
jaja, a szülinapi tortámra sem gyertyákat fogok már kapni, hanem számokat. Ki bir annyi gyertyát megvenni?
Megettem két sportszelet- falatkát. Ezt bezzeg nem felejtettem el.
Na mostmár odafigyelek mit mikor eszek, jegyzetelek, és esténként beszámolok. Az jol bevált módszer.
Tildy hol vagy? -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #859 üzenetére
pólótágitás: Vizesen kell meghúzgálni a pólónak azon részét, ahol tágitani szeretnéd. Pamutpólók esetében ez könnyen megy, más pólóknálál nem olyan biztos, hogy használ. De azért oda kell figyelni arra, hogy arányosan huzd minden részénél, különben csak egy elnyúlt polo lesz belőle. (ezt a technikát akkor szoktam használni, ha mosás során a pamutpóló inkább szélesebb lesz, mint hosszabb, és igy visszaállitom az eredeti méretét.)
A másik egy drasztikusabb módszer: vidd el egy varrónőnek, és csináltass belőle atlétát. Ez is járható út, bár ha épp az ujja tetszik a polón, akkor nem segit sokat.
Ma szörnyen elrontottam a fogyókúrámat:
reggeli kávéhoz nem ettem semmit. Ez még csak a kisebbik baj. A következő étkezésem 10 órakor volt, majd 15 óráig nem ettem semmit.
Egyszerűen elfelejtettem kajázniJártatok már igy? Borzalom.
Legközelebb beállitom a telefonomat: óránkét csipogjon, hogy innom kell, kétóránként meg enni.
Ez már vajon az öregedés első jele? -
tütüke
tag
Na ez a hétvégi kajázás nem ugy sikerült, ahogy szerettem volna. Most már javitani sem lehet rajta... de nem vártam sokkal jobbat, ha nem vagyunk itthon, nehéz akkor és azt enni, ahogy én szeretném.
De legalább szombat délelőtt volt edzőterem. Jobb, mint a semmi.
új hét, új remények. -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #854 üzenetére
''fél 7: 1 kávé+1 szelet pufirizs. - ezt már tegnap is mondtam, reggel egyél többet, szabad
''-oké. tisztáztuk, csak már akkor megvolt a reggeli.
2 kis karalábé: ebéd előtt félórával szerintem ez nagyon rendben volt.Amugy kell a gyomromnak, ogy lugositson, ugyanis sok a savam, ezért minél több lugos ételt kell ennem, különben kicsinál a sav. Nem valami tudományos magyarázat volt, de nálam bevált módszer, hogy igy kell csinálnom...
törtpaszuly 4-re készült el. Ez az a kaja, aminek nem tudok ellenállni, és a kenyér természetesen nem fehér
''Ne tessék idegeskedni hölgyem''-rendicsek, megbeszéltük - egy malom...
azthiszem ennyi.
Mai reggeli: tojásrántotta+piritoskenyér.
a többit majd csak vasárnap este. Elutazunk itthonrol, de remélem az étkezésem maximálisan kielégitő lesz mindenki számára
Jó hétvégét! -
tütüke
tag
sajna kimaradt a mai edzés.
pedig ma még energiám is lett volna. De holnap délelőtt biztosan elmegyek, és vasárnap este is jó lenne még egy hosszú edzést csinálni.
A hétfői nap úgyis kimarad, mert a fanatikusok megszállják az edzőtermet, és nekem nem jut semmilyen gép
-
tütüke
tag
szerinted mi a fenének irogatok ide, és kérem aki a véleményeteket, ha nem érdekel a dolog?
NEm csak a kg-ok számitanak, hanem minden más is! Nem két hét alatt akarok leadni 10 kg-ot hanem max 2 év alatt. Életformát próbálok kialakitani, nem pedig 3 hetes fogyókúrát. És igenis számit a véleményetek: a tiéd is, és másé is! Reméltem, hogy ez mostanra már kiderül számotokra. Ma többet ettem, mint tegnap, szerintem sokkal többet. És szerinted hol a bibi? -
tütüke
tag
Na akkor jöjjön a napi mérlegem:
fél 7: 1 kávé+1 szelet pufirizs.
8 óra: 2 főtt tojás, 4 szelet pufirizs, 4 szelet sonkás szalámi, 1 feketeretek, savanyúkáposzta.
fél 11: naturjoghurt+1 kanál zabkorpa
fél 1: 2 kis karalábé nyersen.
1 óra: 1 bögre kelbimbóleves
fél 3: 1 nagy narancs
4 óra: törtpaszuly+1 szelet kenyér
Ezt a végére már nem kellett volna, és jó lett volna mérleg szerintem...egyelőre még a gyomrom irányitja a számat, és nem az eszemDE ha mindent tökéletesen csinálnék, akkor miről beszélnénk?
Na jó: vétkeztem, oldozz fel...
6 körül megyek edzőterembe, úgy másfél órat tervezek.
Jah, és ma már no kaja... -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #823 üzenetére
olajos magvak: tapasztalat: nem tesz jót, hamar feljön egy -két kiló, persze lehet mástól is. De a bőrnek tuti rossz: jönnek a pattanások
azért edzés előtt lehet, de csak módjával: nem kell kiló diót betolni egyszerre, elég lesz a fele is -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #817 üzenetére
176 cm
-
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #810 üzenetére
''de 8 után sajna lakat a hűtőre ''- akkor ami a szekrényben van, azt megehetem?
oké, tudom, hogy hogy értetted...
'' csak két malomban őröltünk ''- tiszta energiapocséklás.Ezután egyben csináljuk.
kb 10 kg-ot szeretnék leadni, de az is nagyon jo lenne már, ha 70 alá tudnék menni. Az már jó teljesitmény lenne.
Erről jut eszembe: ma reggeli mérlegelés azt mondta: 77,6. Persze ez csak fél siker. HA tartósan 78 alatt marad(ez nálam több napot jelent), akkor már örülhetek 1kg minusznak. Addig nem.
Tartós kenyér:ez nem az én kajám, egészséges akarok maradni, nem tömök magamba mindenféle sz*rt...
-
tütüke
tag
pörköltdió rcepje: vegy egy teflonos edényt, rakd bele a diót. Gyójts alá a gázon, vagy izzitsd be a villanytűzhelyet. Utána jön a párom, és megcsinálja a többit
Na jó, múltkor kicsit figyeltem: mindenféle olaj, vagy zsiradék nélkül piritja az edényben. Ha kicsit megég az sem baj, mert ugy is nagyon fincsi ize van. De ami nagyon fontos: hogy pörkölés során veszit a dió az olajtartalmából(meg nem tudom még miből). És ha készen van, akkor lejön a héjja (nem, nem a madár), és ugy egészen különleges ize lesz a diónak. Igazán fincsi.
Ha kipróbálod, majd meséld el, hogy izlett -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #804 üzenetére
'' Előre bocsi, de kritika lesz ''- ez a lényege az egész fórumnak. Nagyon örülök, amikor kritikát kapok, mert abból tudok épitkezni. Máskülönben hogyan tanuljam meg, hogy mit lehet, és mit nem?Szóval csak jöjjön az a kritika
Nálam mindenre van magyarázat (néha csak kifogás), de azért irom:
a 7 órai pufirizs azért ment a kávéhoz, hogy ne éhgyomorra marcangoljon ott bent nekem mindent szétEz még nem reggeli
Kelbimbóleves: azért csak egy fél bögre, mert ez krémleves: tejföllel és étkezési keményitővel van sűritve. Igy is mehet több?
'' 9-után már ne egyél, ha nem muszály.''-ez mit jelent?Nem igazán értem.Reggel kilenc vagy este kilenc? Hat után már nem szoktam enni, pláne kilenc után...Lehet, hogy elirtad, es ez 6 ora lenne? Na majd Te megoldod a nagy rejtélyemet
''Kalóriaszámolást felejtsd el''-nem szoktam számolni, nem vagyok benne járatos. Biztos pofon egyszerű, de én még csak egyszer csináltam: megnéztem egy csokin, hogy mennyi van benne, azán megettem...
Köszi mégegyszer az épitő kritikát -
tütüke
tag
válasz
Markgx10 #801 üzenetére
Köszi a gyors értékelést.
na holnap majd belehúzok, és eszek rendesen. Ez a baj velem, nem tudom, hogy menyi az elég, es egy picit is már soknak találok
Minden nap van egy hsz-em, amiben benne van az, hogy ''majd holnap''-nincs ez igy rendjén
De jó pap is holtig tanul, nem?
Na már csak holnap leszek. Jóéjt -
tütüke
tag
az étkezési keményitő tényleg tuti. Én csak azt használok, liszttel már nem is tudom, hogy mikor sűritettem utoljára.
Na jöhet a napi mérleg:
7 óra: kávé+ 1 szelet pufirizs
8 óra: naturjoghurt+zabkorpa.
11óra: 2 nagy narancs+2 szelet pufirizs
fél 1: fél adag kelbimbóleves
14 óra: krumplifőzelék+2-3 pufirizs utána
16:30: még egy kis krumplifőzelék. minimális mennyiség
Utána már semmi kaja.
18:30-tól másfél órás edzés.
Az viszont biztos, hogy nagyon kevés volt az energiám az edzés alatt, és most is már csak vegetálok. Tehát valamit megint nem jól csinálok.(a fene...) Na okitsatok, ha van valami ötletetek.
Még annyi, hogy ma egész álló nap majd éhen haltam.pedig ettem...
Párom szerint nagyon kevés volt a kaja... -
tütüke
tag
a pifirizset nem ismerem
Amint megettem az adagomat, egyből rádöbbentem, hogy baromi éhes lettem, szóval utána jött a pufirizs, nem pedig vele. Pipicici nincs, nem is lesz. Max majdcsak hétvégén. De nem tartom valószinünek, hogy eszek. Pláne együtt a kettőt: addigra elfogy a főzelék. Be kell látnom, hogy a pufirizs azért nem olyan rosszÉs tényleg laktat is
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
válasz
Markgx10 #777 üzenetére
Már hogyne számitana!! Egyébként a főzeléket kanállal eszem, meg jóétvággyal, nem pedig kenyérrel. Arról lassan, de biztosan leszokom. És egyébként sem hiányzik hozzá.
Pizzát nem kérdezem, arról határozott véleményem van: egy kategóriában van a nagytáblás pirosmogyorós tejcsokival. Ezekről már csak álmodozni lehet... -
tütüke
tag
na elkéstetek a válasszal. Kész a főzelék, és most már biztos, hogy a spagetti sorsára fog jutni ez is. A 3 órás kajázásról még lebeszélhettek, de akkor holnapi ebédem lesz főzelék
-
tütüke
tag
jut eszembe: főzelékekkel mi a helyzet? Azt lehet enni? A 3-órás kaja krumplifőzelék lenne, de ha nem ehetek, csak a páromnak főzök.
-
tütüke
tag
válasz
Foglalt név #744 üzenetére
Napi egyszer szoktam mérlegelni: reggel, vagy max kétszer: akkor este is. Nem a látszat a fontos, mert akkor nem csinálnám már fél éve...
-
tütüke
tag
megvolt a reggeli naturjoghurt zabkorpával. Aztán kitartás, igy néztek majd ki fiúk:
[link]
hehe
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
megnéztem a linket. Igy elsőre nagyon tutinak tűnik a hely. Láttad a sportolók eredményeit?? Húú, az aztán nem semmi. Ha igy folytatom a mozgást, meg gyúrást, meg stb.., akkor kb 30 év múlva én is igy fogok kinézni
de 55 évesen, már lehet, hogy erre nem lesz szükségem... Na mindegy.
'' Ha mozgok, akkor meg dupla annyit eszem.''-én is dupla annyit ettem ugy kb másfél hónapig, aztán ahogy folyamatosan hozzászoktam a mozgáshoz úgy csökkent a kajaigényem is.. Szóval Kitartás Tildy, Jah, és ne húzd fel magad másokon, semmi értelme. -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #736 üzenetére
Ha hiszed, ha nem azért ettem a túros sütit, mert abban legalabb van fehérje
Egyébként a sütiből kispóroltam a cukrot
A ma reggeli mérlegelésem sem lett jobb a tegnapinál, pedig reméltem, hogy lefaragok néhány dkg-mot. Na de majd holnap reggel...hehe -
tütüke
tag
na befejezem a mai mérlegemet.
a reggelit, tizórait, ebédet már leirtam.
Ehhez jön hozzá még: 15-kor megettem 3 szelet fanta szeletet(túrós süti), és utána még egy szelet pufirizst.
fél 5-től kb egy óra torna. Vacsi nem volt. Na a mai napom szerintem jol sikerült.Kiváncsi vagyok, hogy mennyi lesz a holnap reggeli súlyom.
Aztán mondjátok ám, ha valamit nem ugy csináltam, ahogy kellett volna -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #725 üzenetére
''Ki tart velem?''- Én én én én ééénnnn
Aztán csak ügyesen, meg mindent bele, meg stb.... -
tütüke
tag
''Az itthon élőek közül úgy kéne összevadászni olyat, ami tudna bántani és még akkor sem akar''-ez nem egészen igy van: a Közönséges Cselőpók hazánkban is élő faj, és mérgező a csípése. Ezt leszámitva azonban tényleg igazán jófej, mert üregekben lakik, és a hátán hordja a gyerekeit...stb..
A pókok, és kigyók szószólói sem tudták volna ilyen szépen elmondani a védőbeszédüket, mint te.Igazán tetszett, és igazad is van teljes mértékben. De mindez hiábavaló, ha egyszer nem szeretem a pókokat...
És hogy On is legyek:
reggeli 8 után: kisadag lecsó+ némi kenyérke
fél 11: naturjoghurt+búzakorpa+1 szelet pufirizs
ebéd:bolognai spagetti (szerintem fél adag, mások szerint egy egész...)Maradt tegnapról, nem dobhatom ki, ha már egyszer annyira szeretem...
Szóval ennyi a mai mérlegem eddig, aztán majd mondom a többit is(bár senki nem kérdezte) -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #714 üzenetére
'' ''Amúgy meg Tütüke ugyanazt mondja mint Te'' - akkor imádlak tütüke, de amúgy is kedvellek (persze nem úgy, nehogy félre érts) Vannak még megértő emberek ezen a világon Megkínálhatlak: ''
És a kekszet is elfogadom -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #715 üzenetére
Sajna nincs tolómérőm
Apukámnak bezzeg kettő is van, de ott még nem jártunk azóta
Lehet, hogy jobb is nem tudni, hogy 40% zsir van rajtam...Vagy valami drasztikus érték...
-
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #712 üzenetére
Teljesen komolyan gondoltam, amit irtam, nem ám gunyolódásból...Semmilyen kaja nem pótolhatatlan!
Nem vagyok vega, csak nagyon ritkán eszem húst: Hétköznap max 1-2-szer valami felvágott (az is inkább sonka), húst sütve-főzve- panirozva (meg mittudom én még hogy hogy...) csak akkor, ha a szülőkhöz megyünk haza, és ők tömik belém (mert szerintük nem lehet hús nélkül élni...).
Az állatokat pedig nagyon szeretem (nem ám megenni..) Édesek, kedvesek és hálásak, na meg nagyon aranyosak is. ( Egyedüli kivételt képeznek a pókok , de róluk ne is beszéljünk) -
tütüke
tag
válasz
Markgx10 #709 üzenetére
a sonkát nem sütöttem meg, boltban vettem, ott már felvágottként árulták. Nemes volt a cél: ha már egyszer ugyis meghalt szegény állat, akkor ne menjen a kukába. Igy már egészen más a helyzet, nem?
Ha zellerből lenne nem enném meg, ritka sz*r ize van
Amugy csak nagyon ritkán eszem húst, de azért még nem szoktam le róla teljesen, és valszeg nem is fogok. -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #706 üzenetére
Semmi baj nincs azzal, ha valaki valamit nem szeret. ezerféleképpen lehet pótolni azt az ásványianyagot, vitamint, fehérjét, szénhidrátot,...stb, ami abban a bizonyos kajában van. Én legalábbis igy látom, aztán lehet vitát nyitni róla
csaknem birtam ellenállni a spagettinekEgy adag elfogyott (mások szerint kettő...), de mit tegyek ha olyan fincsi lett...most aztan izzithatom a twisteremet
Mod: a növények fincsik. Az állatokat meg inkább simogatom, és nem korlátozom őket a mozgásukban azzal, hogy egy tepsibe rakom őket...
-
-
tütüke
tag
ne legyél szomoru! én 6 hónapja tornázok, és nekem sem mennek a kilók. Sőt: első 2 honapban felszedtem még négyet. A rizses kaja lehet, hogy csak arra jo, hogy megtartsd a súlyt, nem csökken tőle. Na majd jönnek a bölcsebbek, és javasolnak valamit. Én csak vigasztalni tudok... De az is valami
-
tütüke
tag
válasz
Markgx10 #675 üzenetére
Köszi
Mindenképpen igy csinálom. Hosszutávra tervezek, nem rövidtávfutó vagyok
Egy biztos: éhezni nem birok: tehát kajamegvonás nálam szoba sem jöhet. Szerencsére olyan tippeket adtatok, amiket tartani is lehet. Szoval holnaptol mar sokkal jobban odafigyelek mindenre. Még jo, hogy van ra időm
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen videókártyát?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest