Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• inf3rno

nagyúr

válasz Fred23 #9077 üzenetére

Lehet, hogy egészségtelen, de finom. És a fogyás és egészséges életmód együtt már túl nagy megterhelést jelentett volna akkor. Sokan szerintem ebbe buknak bele, hogy gyökeresen próbálnak meg változtatni az étrendjükön, aztán elég hamar feladják, mert megkívánják a régi kajákat. Nálam pont az ellenkezője volt, egy darabig dőzsöltem már amennyire alacsony kalórián lehet, aztán meguntam az édességet, és visszatértem a normális kajákhoz. Akkor talán heti 2x10k-t futottam, úgyhogy ennyi edzés mellett bőven tartható volt.

Azért is értek egyet az előző hozzászólóval, mert nem érdemes halmozni a célokat. Ha a fogyás a cél, akkor a kalória számlálás, időszakos böjt, stb. komolyabb étrend változtatás nélkül is működnek. Ha a jó kinézet a cél, akkor meg lehet mellé edzeni is, de nem kimondottan fontos, vagy elég csak akkor, amikor már nem 120kg az ember és megy rá a szíve. De láttunk olyat is az évek során, hogy valaki sok óra gyaloglással fogyott, szóval akár még úgy is meg lehet közelíteni a dolgot. A lényeg, hogy az extrém magas testsúly egészségtelen, szóval ha valaki abból le tud adni bármilyen módon, akkor az már egészségesebb, és itt lényegtelen, hogy sporttal vagy kalória számlálással fogyott. Szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák