Hirdetés
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Aktív témák
-
Szeke
senior tag
Becsüllek, hogy volt hozzá akaraterőd.
187centi/97 kiló vagyok. Próbáltam fogyni egy diétás recept alapján, 1 hétig ment, leadtam 4 kilót, utána meg felszedtem 5-t. Eddigi legjobb fogyasztó a katonaság volt, ott lefogytam 90 kiló alá
De amint vége lett, 1 éven belül minden visszajött. Azt hiszem ezentúl az lesz amit mondtál (meg én is sejtettem): nincs több szörp (szörpmániás vagyok, narancs és tesco minőségi málna
), se kaja késő este, se nasi. Meg keresünk bnőmmel egy uszodát, és esténként le fogunk ugrani. A jelenlegi súlyom jó lenne nekem, de az a baj, h nagyon könnyen hízok, és persze folyamatosan....
Ha lesz eredmény, majd szólok
Grat HiperG, mostmár biztos jobban érzed magad a bőrödben.
Aktív témák
- Onkyo TX-8470 Prémium G-osztályú hálózati sztereó erősítő
- 750W chieftec ATX 90% gold
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ULTRA HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5090 32GB / 48GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- 4K Videokonferencia kamera - Poly Studio P15
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De amint vége lett, 1 éven belül minden visszajött. Azt hiszem ezentúl az lesz amit mondtál (meg én is sejtettem): nincs több szörp (szörpmániás vagyok, narancs és tesco minőségi málna
), se kaja késő este, se nasi. Meg keresünk bnőmmel egy uszodát, és esténként le fogunk ugrani. A jelenlegi súlyom jó lenne nekem, de az a baj, h nagyon könnyen hízok, és persze folyamatosan....