- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Aktív témák
-
azzio
aktív tag
megmagyarázom a számmisztikát: a 6 alkalom az még egy emberi gyakoriság, azt még könnyű betartani a napirend teljes felborítása nélkül. este 6 után azért nem szabad enni, mert akkor kapcsol át a szervezet tartalékoló üzemmódba, és az a túlsúlyos embernek felesleges (sőt káros). ugyanez az oka annak is, hogy ilyen gyakran kell (de keveset) enni, hogy a szervezet ne legyen tartalékolásra kényszerítve, más megközelítésből ösztönözve legyen arra, hogy ne tartalékoljon, illetve a mennyiség miatt nincs is miből.
én egyébként egy 50 kilós, 167 centis gizda vagyok, és akárhogy szeretném, akármit és akármennyit eszem, képtelen vagyok hízni, pedig jó lenne egy kis zsír, mert így hiába sportolok, nincs miből építkeznie a szervezetemnek -> nincs izomzat sem... a mesterséges tömegnövelőktől elvből távoltartom magam, szerintem azok többet ártanak mint használnak.
aztán minden fogyniakarónak hajrá, de:
1., fiúknak: ne fogyasszátok túl magatokat, mert utána az izomzatotok fog leépülni
2., lányoknak: Ti se, mert nem szépek a pálcika lányok, sokkal szebbek a kerek formák, és sokkal jobb, ha husit fog az ember, mintha csontot
Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPad topik
- Jövedelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Opel topik
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/512GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs