- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Akciósztár pózolt a Magic V6-tal
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
azzio
aktív tag
megmagyarázom a számmisztikát: a 6 alkalom az még egy emberi gyakoriság, azt még könnyű betartani a napirend teljes felborítása nélkül. este 6 után azért nem szabad enni, mert akkor kapcsol át a szervezet tartalékoló üzemmódba, és az a túlsúlyos embernek felesleges (sőt káros). ugyanez az oka annak is, hogy ilyen gyakran kell (de keveset) enni, hogy a szervezet ne legyen tartalékolásra kényszerítve, más megközelítésből ösztönözve legyen arra, hogy ne tartalékoljon, illetve a mennyiség miatt nincs is miből.
én egyébként egy 50 kilós, 167 centis gizda vagyok, és akárhogy szeretném, akármit és akármennyit eszem, képtelen vagyok hízni, pedig jó lenne egy kis zsír, mert így hiába sportolok, nincs miből építkeznie a szervezetemnek -> nincs izomzat sem... a mesterséges tömegnövelőktől elvből távoltartom magam, szerintem azok többet ártanak mint használnak.
aztán minden fogyniakarónak hajrá, de:
1., fiúknak: ne fogyasszátok túl magatokat, mert utána az izomzatotok fog leépülni
2., lányoknak: Ti se, mert nem szépek a pálcika lányok, sokkal szebbek a kerek formák, és sokkal jobb, ha husit fog az ember, mintha csontot
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest