- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traumausi
csendes tag
válasz
Traumausi #5562 üzenetére
Napsugarast!
A Kollektiv Tudat kedveert:
A megoldast (legalabbis 90 szazalekban) a S.P.A.D. jelentette. A Saitektol fuggetlen, nem hivatakos, de mukodo driver jelenleg a 0.4.1 beta valtozatnal jar. Most gyorsan a Beechcraft-em kivul egy POSKY 737-800W-vel probaltam ki, stabil APPR, minden gunkcio mukodni latszik. A pitch trim kereke gyanus, de meg probalgatom. Remelem, masoknak is segitettem ezzel a felfedezessel, nem csak magamnak...
http://fstools.weebly.com/index.html
Udv!
Trau
-
Gizmo94
veterán
-
Gizmo94
veterán
válasz
Traumausi #3739 üzenetére
Kevés lesz a 3 g ram az FSX-nek, mert éktelen memóriazabáló förmedvény, nálam képes bőven 2 giga memória felett zabálni..de tudsz egy kis cselt elkövetni amit Andorra hozott be a köztudatba
nekem bevált.
A lapozófájl méretét a C meghajtón és ezen kívül valamelyik partíción ahol elfér növeld meg.Én a C-n 2-6 gigáig, egy másik partíción pedig 14-26 gigáig növeltem meg.
Azóta egyetlen memory outos kilépésem sem volt, pedig rendesen fel van pakolva az FSX és 32 bites XP alatt is játszom vele, ha lusta vagyok csak a játékért átváltani a 64-es win7-re.
Rádásul az XP nálam a 4 gigából csak 2.5-öt lát, valamint bár gyors, de csak 512 Mb-s videokártyám van.Ezt még érdemes megpróbálnod.
-
Korcsii
őstag
válasz
Traumausi #3736 üzenetére
ha VA, akkor autosave... csak annál meg az a baj, hogy ha pont abban a pár másodperces periódusban jobbgobozol (menü), amikor ment, akkor meg attól fagy le... de legalább van mentés... de lekopogom, 5 (vagy 10?) percesre állítva a mentési intervallumot, és minimálisra csökkentve a (felesleges) jobbgomb használatot, EGLL-KSFO, meg vissza, meg előtte jópár európai járat fagyásmentes volt...
memoryout-tal szerencsére még nem találkoztam, talán a 64bit/4GB miatt...
-
andorra
őstag
válasz
Traumausi #3722 üzenetére
Ha medium high-on használod, akkor meg minek is erőlködünk?
A 4000 en feet-en mért adat az meg mire jó egyáltalán? Aerosftos Heathrow Sceneryn customize maxon minden (grafika forgalom stb.), és úgy legyen meg minimum 18FPS stabilan, szaggatásmentesen, 130 csomós sebesség mellett a leszállópályán, háttérben a terminálokkal. Ha legalább ez megvan, akkor jó a konfig FSX-re. -
Gizmo94
veterán
válasz
Traumausi #3713 üzenetére
Nem követtél el hibát, csak 32 bites Windows esetében nem ér semmit a 4 giga ram,mert képtelen normálisan kezelni, így ebben az esetben csak kidobtad a pénzt a plusz egy gigára. Viszont az FSX meg szereti a 4 gigát.
Nem feltétlenül RTFM, mert nem sokra mégy a gyári manuallal, bár az Asus gyári bios overclockja még eléggé működőképes tud lenni.
Amit linkeltél, annál sokkal több hasznosat szerintem itt sem tud mondani senki, de az biztos,hogy a világ leghúzhatóbb procijai a Wolfdalek.. Szinte bűn tuning nélkül futtatni.
Sok sikert, szerintem biztosan jó eredményt fogsz ezzel a konfiggal elérni FSX-ben.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Traumausi #3709 üzenetére
Szia,
Az én véleményem csak a plusz ram kérdésében különbözik Andorráétól, mert:
Érdemes a plusz egy giga ram, ha a Win7-ből 64 bitest raktál, egyébként nem.
Core 4-et véletlenül se vegyél FSX miatt, ha jól meghúzod a Wolfdalet, márpedig a lpod szépen ki tudja hajtani, akkor jobbat fog menni a játék, mint bármelyik Quadon.
Tehát dobj fel egy 64 bites Win7-et, tedd bele a plusz egy giga ramot, húzd meg jól a 8400-at és amit egy 775-ös rendszeren tud az FSX, azt igencsak tudni fogja a a te konfigoddal is.
Ebbe a gépbe viszont ha az FSX a cél, akkor több pénzt ezen kívül már ne ölj, akkor amint Andorra is igen pontosan leírta: várj még és egy kb olyan i7 konfigot rakj össze, azon remekül fog menni az FSX. -
andorra
őstag
válasz
Traumausi #3709 üzenetére
Majd fogsz erről hallani mindenféle véleményt a vége meg mégiscsak az lesz, hogy neked kell döntened.
Az én véleményem, hogy nem érdemes, sőt amit tervezel azt sem igazán.
Az FSX-hez erőmű szükségeltetik és még akkor is kompromisszumos lesz sok területen.Ha mégis, mindenáron: I7 processzor minnél magasabb tuningon hajtva, DDR3 minnél kisebb latencyvel de minnél magasabb frekvencián (3*2Giga), NVIDIA egymagos min 1Gigas jobbfajta kártya, ínyenceknek RAPTOR wincseszter.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- BestBuy ruhás topik
- Socket AM4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged