- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
haky
senior tag
Szerintem egy dual Core-os proci elég (Core2Duo) csak cibáld meg legalább 3Ghz-re. Memória elég 2GB nekem 4GB van de amikor még 2 volt akkor sem volt lassabb. VGA a 640-es GTS jó választás. Ha megnézed a Tomshardware.com-ot akkor meglátod, h még a 7600GS is jobban teljesít ebben a játékban mint az ATI csúcskártyája. Baromira nem VGA igényes a játék. MIndent CPU-ból számol. 4 magoson meg néha hülye a játék van amikor szépen nyúzza mind a 4 magot (ez meg is látszik rajta) de van amikor csak 2-3at terhel le. Olyankor leesik 60-45-ről 30-ra az FPS.
Üdv
-
DeepDish
őstag
-
Geryson
addikt
Az FS9-ben már kapja a tartóstesztet a gép, rettentően komolyan produkál. Nem ritka a 80-100 FPS sem. Ennek ellenére tudom, hogy az FSX nem fog ilyet pörögni, de kiváncsi vagyok, hogy mégis mit lehet kihozni belőle. Sajna kölcsönadtam - asszem -, úgyhogy nem tudtam este kiváncsiságból feltelepíteni. Sebaj, jobb később, mint soha...
Nekem megérné. Ne felejtsd el, hogy a 8xxx az DX10, amire azért csak lassan jönnek már ki a játékok és akkor (ha jól rakták össze a gyárban), akkor nagyobb élvezetet fog/szebb látványt fog adni. Ezenkívül a RAM nem 512, hanem kapásból 640 és ami még jobban errefelé tolta a mérleg nyelvét az az, hogy nem 256, hanem 384 bites ez a szerkentyű. Ha valóban vártok márciusig, akkor meg pláne nem lesz sztem kérdés, mert a 8xxx kártya ára nagyon kedvező lesz. Én azért döntöttem emellett (99e Ft-ért vettem), mert nem tervezem a gép lecserélését most egy 2 évig, így remélem ezek a komponensek azért egy darabig még jók lesznek. -
haky
senior tag
Én inkább várnék vele és később 1-2-3 hónap múlva vennék 1 dx10-es kártyát. Annyira nem jó az fsx.. Sajnso pedig nagyon vártam.
1.: Mi az, h nincs DUNA????
2.: lebegnek a fák.
3.: Egyszer csak a kifutópálya felénél elsüllyed a gép.
A 2004-ben ekkora hibák nem voltak. Ott csak a domborzat nem volt túl valós. De nem lebegtek a fák. Meg nem voltak láthatatlan lyukak a talajon.
Üdv -
Geryson
addikt
De hát én pont azt vettem 256-al és valami 80%-al bikábbat mértünk FS9-ben mint egy dupla akkora, de nem GT-kártyával.
Valóban mostmár szerintem is dukál az 512. Én 8800GTS-t fogok venni, azon meg úgy emlékszem eleve 640 Mb van. Ennek ellenére tuti nem lesz elég az FS-nek.
Jaja, én is mondtam, hogy ezt a progit kellene használni videókártya-tesztelésre!Budapest scenery, full grafika, este, esetleg VATSIM és örülsz ha 20 FPS-t kihoz belőle!
-
Geryson
addikt
Én anno amikor még a régi kártyámat (egy 6600GT-t) vettem, akkor azt mondták 2 helyen is, hogy inkább egy gyorsabb típust vegyek mint 256-nál több RAM-ot. Konkrétan ez a kártya 10.000 Ft-al volt több (!!!) mint egy GT-nélküli, de 512 Mb-s. Azzal magyarázták, hogy a játékok egyenlőre (ez kb. egy jó éve volt) nem használják úgysem ki a 256 Mb feletti részt.
Ennek ellenére ez a definició ha meg is állja a helyét, akkor is tuti már nem sokáig, mert a játékok igencsak komolyodnak és mostmár én nagyobbat veszek (bár soha nem volt kevés a VRAM-om, de nem 1 évre tervezek most bővíteni). -
Geryson
addikt
Bocsi...
Egy dolgot én személy szerint megjegyzek. Ezt írtam is a 8800-as fórumba (én azt szeretnék venni).
Anno egyszer egy valami brutál ATI-kártyát kaptam kölcsön, próbára. Kivettem a 6600GT-t és nem hülyéskedek Neked, de valami katasztrófálisan ment. Még aznap visszacseréltem a régire. A tesztek alapján ez egy jobb (!) kártya volt, mint a 6600GT, de az FS-ben nagyon elkente mégis a kisebb.
Felhívtam a Microsoft-ot, hogy ez miért lehet, mire úgy képzeld el, hogy az volt a válasz, hogy ''ja, az FS NVIDIÁ-ra lett optimalizálva, kéremszépen''. Ja, meg még volt egy olyan is, hogy nem hiába forog az NVIDIA-logó a demó elején. Na hát erről ennyit.
Ennek ellenére azt mondták a 8800-as fórumon, hogy ez így hülyeség (az új ATI-k állítólag nagyon jók) és én sem állítom, hogy nagyon okos volt a Microfos-hotline ügyintézője, de ami tény az tény: az ATI nagyon el lett kenve... -
Geryson
addikt
Van itt egy nagyon jó teszt a videókarikról, azt szerintem nézd meg. Sajnos az tény, hogy az FS egyik változata sem FPS-tesztelő program, ill. nem használják arra, pedig én is csak ezzel játszom és tudom, hogy nagyon zabálja az FPS-t, úgymond már nem normális módon.
[link]
Kiváncsi vagyok, hogy ezzel a géppel mi lesz a tapasztalat, nekem is hasonlóm lesz, de tudom, hogy az FS tud okozni meglepetéseket.
By the way: ha valóban nagy FS-es a sógor, akkor megkereshetne, tudok egy jó csapatot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MotoGP & WSBK
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest