- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Az FS9-ben már kapja a tartóstesztet a gép, rettentően komolyan produkál. Nem ritka a 80-100 FPS sem. Ennek ellenére tudom, hogy az FSX nem fog ilyet pörögni, de kiváncsi vagyok, hogy mégis mit lehet kihozni belőle. Sajna kölcsönadtam - asszem -, úgyhogy nem tudtam este kiváncsiságból feltelepíteni. Sebaj, jobb később, mint soha...
Nekem megérné. Ne felejtsd el, hogy a 8xxx az DX10, amire azért csak lassan jönnek már ki a játékok és akkor (ha jól rakták össze a gyárban), akkor nagyobb élvezetet fog/szebb látványt fog adni. Ezenkívül a RAM nem 512, hanem kapásból 640 és ami még jobban errefelé tolta a mérleg nyelvét az az, hogy nem 256, hanem 384 bites ez a szerkentyű. Ha valóban vártok márciusig, akkor meg pláne nem lesz sztem kérdés, mert a 8xxx kártya ára nagyon kedvező lesz. Én azért döntöttem emellett (99e Ft-ért vettem), mert nem tervezem a gép lecserélését most egy 2 évig, így remélem ezek a komponensek azért egy darabig még jók lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vicces képek
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iKing.hu Apple iPhone Air 256GB Light Gold használt karcmentes 100% akku 2026.10.28-ig garanciás
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest