Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Magisk
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc1946
csendes tag
Köszöszönöm a szakszerű magyarázatot. De én még nem tartok itt.
Azért tettem fel a kérdésemet, mert sohe nem tudom eltalálni azt a kezdő sülyedési pontot, hogy a gép az ILS belépési pontnál elérje a szükséges magasságot.
Én még csak Off-line repkedek.
Most gyakorlom a PMDG737 programozását.
Tegnap már egy LSZH-EDDH útvonalon probálgattam, /közben írva a beállítási adatokat/, honnan kellene elkezdeni a sülyedést, hogy a 3000 láb belépési magasságra lemenjek. Pontosan 117,4 nm-nél kezdtem a sülyedést -500 v/s-vel EDDH előtt, de a végén már a -1000-rrel sem túdtam leérni. kb.5000 láb-ig sűlyedt. Úgyhogy ma folytatom a kisérletezést.
Természetesen kézibe kivéve nincs semmi gond. De most én a FMC-vel szeretném ezt megcsinálni. FL240-ről indultam.
Olyantól kérnék segítséget, aki használja és ismeri a programozást.
Mert azt sem értem, hogy az emelkedésnél a robot simán követi az LEGS-ben levő sebességi és magassági adatokat, de sűlyedésnél már nem veszi figyelembe az általam kijavított sebesség/magasság adatokat. Mert a gép által megtervezett adatok annyira irreálisak, hogy onnan csak lezuhanva lehetne elérni a szükséges belépési magasságot.
Ez az út, amit próbáltam375.7 nm.
http://www.youtube.com/watch?v=JfclBlXWB9E&feature=related
Ennek az oktató sorozatnak az utolsó két részében teljesen automatikusan landol a gép. De nem tudom, hogyan csinálja
.
Pedig már legalább 5x megnéztem.Kösz: Czakó
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- DELL Inspiron 1525 (PP29L) Pentium T2370 1.73 GHz 4GB DDR2 ~300 GB HDD
- ASUS X540S Intel Celeron N3160 2.24GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.