- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cintula187
addikt
Azért erre odafigyel az utas
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #10602 üzenetére
Kiválóan működik a tekeredés
Csak minden beállítás után ki kell húzni de annyi baj legyen.
-
cintula187
addikt
PMDG MD-11 kérdéseim lennének. Hogy bánatos életbe lehet úgy irányítani ezt a gépet L nav, v nav nélkül mint a 737/747 es kombót? Hogy csak tekergetem a HDG, alt, speedet? kinyomom a robotot akármit csinálok, nem marad, nem tartja a headinget, sebességet végképp nem.
-
cintula187
addikt
Igaz freeware scenery, de milyen kedves hogy LGAV-on ez várt
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #10511 üzenetére
Sikerült, király
-
cintula187
addikt
SIkerült szert tennem egy 2 monitorra. Jól emlékszem hogy lehet valahol állitani hogy PMDG nél több displayt undock modban ki lehessen rakni a 2. monitorra? mert jelenleg ha váltok navigációs kijelzők közott csak egyet mutat.
-
cintula187
addikt
Hova repültetek gyerekek?
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Nekem olyan gondom lenne, hogy a hangoknak nincs néha ereje. Értem ezalatt, hogy amikor betölt pl. a pmdg737 járó hajtóművekkel szépen szól a mély "effek" is. De aztán cold&dark ból indítva ez nincs jelen
-
cintula187
addikt
-
cintula187
addikt
válasz
Cypresss #10315 üzenetére
Eléggé futurisztikusnak tartom a robot taxizást, pláne egy forgalmasabb reptéren. Ahhoz azért a reptérnek is rendelkeznie kéne valamilyen rendszerrel hogy összekapcsolja a többi gép poziciójával. és hogyha hold positiont ad neki a ground akkor egy gombbal állj majd continue?
-
cintula187
addikt
válasz
RCH663 #10283 üzenetére
Erre a cikkre többet közt én is nagyon kíváncsi vagyok. De nem kívánom emiatt a blöki halálát :s
Tehát röviden ha több gép kezeli (mondjuk ha projektorrol megy a vetítés projektoronként egy-egy gép között szétosztva) akkor nem is kellenek viszonylag nagy erőművek hozzá?
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #10244 üzenetére
ez megoldódott.
más.pmdg 747 ben az unable cruise alt üzenet minek köszönhető? akkor is kapom ha az fmc ben lejjebb veszem az adatok és ráadásul a vnav se kapcsol be
-
cintula187
addikt
Van arra ötlet,hogy pmdg 737 miért nem töltötte be a hajtomüvek lapátjait? )
-
cintula187
addikt
válasz
BigBlackDog #10067 üzenetére
ott volt a HE-HE megy a
. Talán még oda kellett volna írnom hogy "szarkazmus on"
Tőlem aztán nem fogsz pozitívat, 5 perc után törölve lett. Az aerofly viszont tovább tartott. -
cintula187
addikt
válasz
BigBlackDog #9987 üzenetére
Ja és bele se merek gondolni, nemhogy kiszámolni hogy kb. mekkora helyet foglalna az egész világ ha a csak Svájc 15gb.
-
cintula187
addikt
Hát köhömm. Látványilag szeretnénk, ha ilyet tudna az fsx persze nem mindenhol müholdfotok látványával csak hanem 3d kiemelkedö objektumokkal. Pl. LSZH eléggé mulatságos így. Az irányitásban az volt nevetséges, hogy a függőleges vezérsík milyen érzékenyen hat a gép irányára. Időjárásilag nem nagy szám, de a gépigény szuper. Követendő példa!! full hd high on , 2*AA, HDR. 60 fps alá nem ment. Jó nem egy PMDG részletességü gép volt benne, de akkor is.
-
cintula187
addikt
Próbálgatom az fmc be beírni a flightplant 737ngx meg 747 PMDG -kbe, de nem megy.
FSX/PMDG/flightplans alatt .rt2 kiterjesztések vannak. Ezeket innen hogy tudok lementeni? Valamint ezen a mappán belűl .rte fájlok vannak az NGX mappában, de ha oda másolok rte ket nem rakja be a 737 ngx az fmcbe
-
cintula187
addikt
Elementary kérdés lesz. Eddig kézzel pötyögtem be akár PMDG 737, akár 747 be a waypointokat. A fenti programokból flightplan exportálást hogyan importálom a PMDG-ben? Simán az fsx ben import vagy máshogy?
-
cintula187
addikt
válasz
hhelikopter #9767 üzenetére
Nekem is az van, polgári repüléshez tökéletes, de néha-néha még vadászgépezéshez is. Helikopterhez hosszú távon elhiszem, hogy kényelmetlen.
-
cintula187
addikt
Nos reptársak frissen telepített fsx is kifagy nálam. MIt tegyek még? shader csrélve, cfg modosítva....stb
-
cintula187
addikt
válasz
BigBlackDog #9650 üzenetére
Reinstall
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #9648 üzenetére
ok megjavult
-
cintula187
addikt
FSX reinstall után aerosoft madeira íigy néz ki. scenery lybrariben előre hoztam,de nem jobb.
-
cintula187
addikt
Itt a vég, iszonyatosan fagy az fsx itt az idő az újratelepítésének.
Igyekszem a cikk alapján tenni hátha jobb lesz nálam. -
cintula187
addikt
Mi lehet az oka annak, hogy nem mutatja a progressziv taxi vonalait az fsx?
-
cintula187
addikt
válasz
Cypresss #9568 üzenetére
800Wl a gép. Azóta csinál ilyen marhaságokat hogy leszedtem hozzá liveryket. Minden adatot ugyanúgy adok meg neki az FMC-ben mint eddig és most már amikor megadom a GW súlyt jelzi, hogy nem tud v refet számolni.
De látod hiába tekerem le akár 110 csomóra a sebit nem megy le a magenta "bug" a speed tape -nél. Akkor sem ha közvetlenűl az fmc -ben írom át. Akármin legyen a flaps.
Valamit bekavar a livery a beállításokban, mert pl. a Malév is átállította "kompakt" stílusra a kijelzőket.
-
cintula187
addikt
Emberek!!!!
Ezt miért csinálja ez a retkes FSX? Nézetváltáskor, de még akkor is csinálta amikor virtuális cockpit nézetben voltam. A tengerre rajzolt másodpercekig fsx logos négyzeteket
-
cintula187
addikt
válasz
BigBlackDog #9542 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert azt írtad, hogy kölcsön kaptad. Valakitől használtan, vagy újat boltból?
Nekem is megfelel még az extreme 3d pro
-
cintula187
addikt
válasz
BigBlackDog #9539 üzenetére
Lehet hogy azért akadozik mert használt? :S
- Lehet, hogy lassan nálam is win és fsx újratelepítés lesz. Kérdésem. Elég simán lementenem az addon scenery és textures mappát majd az ujratelepített fsx be bemásolnom? Akkor is müködnek fognak a kiegészítő scenerik?
-
cintula187
addikt
Boldog Húsvétot először is.
Sonkavágás előtt egy kis reggeli ZSPD-RKSI
Mik lehetnek az okai, hogy mostanában nem akar v reference sebességeket adni az fmc? MInden adatot megadok neki a felszálláshoz
-
cintula187
addikt
válasz
BigBlackDog #9511 üzenetére
Funkcionális különbség nincs csak látványi.
-
cintula187
addikt
Ilyennel még nem találkoztam FSX ben. Colombóbol repülnék Kuala Lumpurba. FS passengers azt írja, hogy "passengers fear flying over war zone"
Aztán fekete füstöt láttam 10ft el a pálya felett+ AWACS gép gurult előttem taxira. -
cintula187
addikt
válasz
BigBlackDog #9476 üzenetére
Valamilyen hömérséklet 10 fok felett van. De nem találom mi a TAI
-
cintula187
addikt
válasz
BigBlackDog #9474 üzenetére
Ha be van kapcsolva az anti ice kapcsold ki?
Cypress a képek nem jönnek be, regisztrálni kell?
-
cintula187
addikt
Hogy legyen valamin/valakin röhögni:
Reggel gondoltam elrepülök Ferihegyről Maldívra egy 747-essel tele jóemberekkel. Fél napot dolgoztam, úgy terveztem mire hazaérek kezdhetem a süllyedést. Valamit nagyon félreprogramoztam az FMC-ben és az alábbi eredmény várt mire hazajöttem:
Summázva Baku (UBBB) lett a kitérő reptér
-
cintula187
addikt
Igaz.
Amúgy az is átmeneti megoldás lehet, hogy a saitek yoke on valamelyik gombra (urambocsáss a bal-jobb trimre) kiosztod a ruddert amíg nincs pedálod.
Más:
Tudom ajánlani az alábbi cég repcsis videóit:
Hasonló a pilots eye-hoz de sokkal SOKKAL részletesebben belemennek magába a piloták dolgába. Annyira, hogy szinte teljesen vágatlanul mutatják a pre flightot is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Revolut
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Magisk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest