- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhelikopter
tag
válasz
Cypresss
üzenetére
Sziasztok!
Látom ez átment személyeskedésbe, részemről Én RCH663 kollegának adok igazat több szempontból, az Ő segítse instrukció Nekem többet adtak mint bárki hozzászólása, érdemi információ volt, nem okosodás, és kioktatás!, ezért mégegyszer köszönet RCH663! Továbbra is kérem a problémákat itt tárgyalni, és nem privátba, mivel ezzel sokan 1 értettünk itt fórumon, végül is ez volt a vita kirobbantó!: ) Még egy gondolat, milyen közösségről beszélsz, ha azt javasoltad, hogy privát hozzászólásba beszéljenek a beállításokról, problémákról? Szerintem ha közösségről beszélünk annak az lényege, hogy az egész közösség tanuljon belőle, segítsen mindenkinek.... Azt meg szerintem ne boncolgassuk, hogy ki mit tett, ki kinek az ismerőse. Én személy szerint a Németh testvérekkel dolgoztam együtt, és teremtettük meg az FS -be a professzionális helikopteres repülést, na de ez kit érdekel?, ettől Én még ugyanolyan senki vagyok mint itt bárki a fórumon...
Ja, és leszedtem a víz beállításokra vonatkozó segédprogramot, aminek létezéséről nem is tudtam, nagyon jó! köszönet érte!
Milyen videó felvevőt ajánltok, amivel tudok rögzíteni az FSX- ből?
Udv
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotó állvány eladó
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs