- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
Hamár Kozma Andris, akkor kérlek a legközelebbi találkozáskor add át neki az üdvözletem. Klátyik üdvözli, elég ha csak ennyit mondasz. Én bemutatkoztam, a te nevedet is megtudhatnánk? Mégiscsak korrektebb és tisztább így a beszélgetés. Köszi!
Nekem nincs 20 éves gyakorlatom, mindössze hat éve foglalkozom FS-sel. Ezalatt lefordítottam a PMDG 747 TRC valamennyi részét ingyen és bérmentve, hogy a hozzád hasonló szimultorosok ne teljesen tudatlanul kezdjenek neki a gépnek. Ezenkívül elég sokat dolgoztam korábban az IVAO-nak (fordítások+programozás), és bétateszter vagyok a PMDG-nél, ahol hamarosan elkezdődik a 777 programozása, erre mondtam, hogy a kedvenc gépem. Ja, és fejlesztek, pl most is.
Te mit tettél hozzá a FS közösséghez? Azonkívül, hogy az legutóbbi 27 kommentből kb 18 a tiéd volt és megtudtuk, hogy azért nem lett SP3, mert szélnek eresztették a csapatot.

A hozzászólásod egyéb részére nem kívánok reagálni, felesleges flamelni a topikot, de ha gondolod további 40 kommentben várom a válaszod, amire én már biztosan nem fogok semmit reagálni, de ígérem jót fogok múlatni rajta.

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- RAM topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Gaming notebook topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest