Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
Hamár Kozma Andris, akkor kérlek a legközelebbi találkozáskor add át neki az üdvözletem. Klátyik üdvözli, elég ha csak ennyit mondasz. Én bemutatkoztam, a te nevedet is megtudhatnánk? Mégiscsak korrektebb és tisztább így a beszélgetés. Köszi!
Nekem nincs 20 éves gyakorlatom, mindössze hat éve foglalkozom FS-sel. Ezalatt lefordítottam a PMDG 747 TRC valamennyi részét ingyen és bérmentve, hogy a hozzád hasonló szimultorosok ne teljesen tudatlanul kezdjenek neki a gépnek. Ezenkívül elég sokat dolgoztam korábban az IVAO-nak (fordítások+programozás), és bétateszter vagyok a PMDG-nél, ahol hamarosan elkezdődik a 777 programozása, erre mondtam, hogy a kedvenc gépem. Ja, és fejlesztek, pl most is.
Te mit tettél hozzá a FS közösséghez? Azonkívül, hogy az legutóbbi 27 kommentből kb 18 a tiéd volt és megtudtuk, hogy azért nem lett SP3, mert szélnek eresztették a csapatot.

A hozzászólásod egyéb részére nem kívánok reagálni, felesleges flamelni a topikot, de ha gondolod további 40 kommentben várom a válaszod, amire én már biztosan nem fogok semmit reagálni, de ígérem jót fogok múlatni rajta.

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Napelem
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest