Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RCH663

    aktív tag

    válasz Cypresss #8716 üzenetére

    Tisztelt Cypresss!

    Hatalmas marhaságokat írtál le több szempontból is.

    A Shader nem teszi önmagában instabillá. Ha valami nem olyan, általában meg lehet oldani. Csak akarat, némi érzék, és idő kérdése. Persze vannak kivételek. Ády is megpróbálta, részleges eredményei voltak, de abbahagyta, mert nem volt elég tudása/tapasztalata első körben hogy megoldja. Én Pedig ebben nem tudok neki tanácsot adni mert nálam nem áll fenn a hiba.

    A cfg szerkesztésről, meg tv menü hasonlatról: Óriási butaságot írtál. Az fs amikor kijött, rengeteg beállítás nem volt aktív benne, mert nem volt kész. Az sp1, és az sp2 mind-mind egy csomó új dolgot vezetett be a programba. Új cfg beállításokat is. A configodat elnézve neked sem ártana a highmemfix-et beírni, mert akkor esetleg használnád is videó kártyádat fs alatt... Sok kapcsoló az alap cfg-ben azért nincs benne mert nem volt még elég stabil, vagy más gond volt vele az akkori vasakon. Az sp3-ban lett volna benne, de nem jött ki mert kirúgták a fejlesztőket. Ettől azok ott vannak, és szakmai fejlesztői fórumokon le van írva mit mikor hogyan érdemes változtatni. Az fs-ben egy csomó dolgot nem tudsz változtatni magában a programban. Ha viszont cfg edit volt utána nem állítgatunk a menüből, mert akkor sok értéket vissza ment a default szerint. (ez is oda van írva, hogy mik ezek). A cfg ami meg lett osztva, általam is kitesztelt beállítások, melyeket merek ajánlani. Mondom ezt 20 év MSFS múltal, és azzal, hogy amikor elakadtam valamiben, akkor egy ismerősömtől, Kozma András-tól kértem tanácsot. ( Talán ismerős a neve, Budapest scenery, 737 szimulátor a jövő házában)

    Az ati FSX AA problémának nyugodtan utána nézhetsz magad is. De tessék itt van két link.

    http://www.tomshardware.co.uk/forum/260425-15-4870x2-clouds

    http://forum.avsim.net/topic/295112-ati-5850-and-fsx-clouds/

    És az hogy hol vitassuk meg... szerinted nem jó az ha esetleg valakinek, valakiknek segít a dolog, és jó élményekkel gazdagodik az által, hogy égi idegesítő problémája megoldódik az által, hogy ide leírjuk a tapasztalatainkat, és megoldásainkat? Végül is sokkal konstruktívabb az hogy tudjuk mi a kedvenc géped, mint az hogy a másik kollégának megoldódtak az fps gondjai, ezért nem kell videó kártyát cserélnie...

    Hogy a programozó mit akart láttatni, azt most nem ragoznám, de azt nem mindenki engedheti meg magának, hogy minden maxra legyen állítva, és még legyen New York felett is 100 fps-e. És ekkor jönnek a kompromisszumok... Nem neked ezek szerint, hanem más földi halandóknak. És sokszor 3-5 fps is az élményt, vagy a csalódást tudja jelenteni ebben a tartományban.

    Tisztelettel kérlek olvasd el saját jelmondatod a tükör előtt állva mélyen a saját szemedbe nézve: A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák