Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Nem tudom mi lesz az a proci, ami el fogja vinni a gamet. Most repkedek és egyre jobban el vagyok keresedve, Deepdish kollégának ecseteltem is korábban, hogy az első benyomáshoz képest nagyon gyenguska az eredmény. Most nem egy helyen simán lemegy 15 FPS körülre egy 8500-as, ami azért úgy sejtem nem egy rossz CPU. Amiben reménykedem, hogy a meghúzás dob majd rajta egy komolyabbat. Úgy tudom a Quad szintén nem egyértelműen csúcs választás...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Macbook Air 2026 13" M5/32GB/512GB Éjfekete
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
Üzleti előfizetők hirdetései
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest