Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ez az egér nem okoz gondot a konyhában
- Nem lesz idén iPhone 18
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
DeepDish
üzenetére
Ezt csak megerősíteni tudom! Egy időben gondolkoztam a PPL-en és amikor legelőször elmentem egy C172x-el repülni (ami azért nem egy kezdő gép!), akkor a felszállástól kezdve én vittem, mintha egész életemben repültem volna, még le is szálltam volna ha nem ijedek meg attól (ami szimultároban teljesen megszokott), hogy a flaps miatt elkezdi felhúzni a gépet és erővel kell lenyomni az orrát amíg a sebességed nem csökken le egy picit. Mindegy, akkor betojtam...
Az oktató is mondta, hogy látszik a szimulátorozás minden egyes mozdulatomon, forduláson, vezérlőszervek-kezelésében. Tuti, hogy nagyon jó alapot ad erre is az FS!Aztán elkezdtünk építkezni és kimaradt a PPL, de még előttem a jövő...

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Foxpost
- Xbox Series X|S
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az oktató is mondta, hogy látszik a szimulátorozás minden egyes mozdulatomon, forduláson, vezérlőszervek-kezelésében. Tuti, hogy nagyon jó alapot ad erre is az FS!