Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
Cypresss
üzenetére
Ööö, ez nekem kicsit zavaros... Mármint az FSX partíciódra gondolsz? Mert egyszer, korábban mindha azt írtad volna, az FS9 és az FSX nálad külön partíción van. Viszont FSX még nem létezett öt éve, vagyis ha akkoriban gyártottál neki 150 gigát, akkor kicsit elkapkodtad...
Mellesleg onnan gondolom, hogy FSX-ről van szó, mert amit belinkeltél, az FSX-szes addon. Amúgy - szerény véleményem szerint - aki olyan nagyban űzi az FS-t, mint te, alaposan alulméretezte magát 150 gigával az FSX esetében. Nekem az FS9 paítcióm is jóval 400 GB felett van, s már jó pár éve konstans 200 GB feletti tartalommal van megtöltve (ennyi az aktív része)... A textúrák betöltését pedig szerintem eddig sem elsősorban a háttértárolók sebessége határozta meg (legalábbis a bosszankodásainkat nem ezek okozzák). Nálam amióta Win7 64 bit van, i7 6GB rammal,azóta nincs textúratöltögetés miatti bosszankodás. És ha nem cseszek el valamit a sceneryk telepítésekor, akkor OOM hiba sincs már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Apple Watch Se 2, Space Gray, 40mm, új állapotú, 90% akku
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Eladó keveset használt kitűnően müködő Microsoft Xbox Wireless Controller
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mellesleg onnan gondolom, hogy FSX-ről van szó, mert amit belinkeltél, az FSX-szes addon. Amúgy - szerény véleményem szerint - aki olyan nagyban űzi az FS-t, mint te, alaposan alulméretezte magát 150 gigával az FSX esetében. Nekem az FS9 paítcióm is jóval 400 GB felett van, s már jó pár éve konstans 200 GB feletti tartalommal van megtöltve (ennyi az aktív része)... A textúrák betöltését pedig szerintem eddig sem elsősorban a háttértárolók sebessége határozta meg (legalábbis a bosszankodásainkat nem ezek okozzák). Nálam amióta Win7 64 bit van, i7 6GB rammal,azóta nincs textúratöltögetés miatti bosszankodás. És ha nem cseszek el valamit a sceneryk telepítésekor, akkor OOM hiba sincs már.