Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
Geryson
üzenetére
jah, így a chatbox is egy jó nagy területet elfoglal a képből (bár általában kisebb ablakban játszok, és az ablakon kívül van minden más, legyen az FSInn vagy épp vasfmc), screenshot-oknál meg mindig be kell zárni, meg újra megnyitni.... ez egy hosszú útnál, amikor 10 vagy még több alakalommal ezt megismétlem, akkor már kicsit idegesítő...
és valóban reálisabb, gyorsabb, egyszerűbb... csak text-nél lehet delete-zni, voice-nél meg csak correction correction... és ha valakinek rossz napja van, akkor eléggé belezavarodhat.... legalábbis én ettől félek...
egyébként állítólag az FMC-n keresztüli üzengetést akarják a jövőben preferálni a real world-ben, bár erről szintén nem tudok túl sok biztosat, csak úgy hallottam...
és igaz, squawbox, csak az amikor kezdtem, akkor még nem szerette a vista 64 bitet, azóta nem tudom, hogy változott-e valamit a helyzet...
a beépített ATC meg jó, de sok mindenben más, mint a két hálózaton használt fónia...
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Predator Helios Neo 18 18" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus GTX 1060 - 6GB
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest