Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunnyhu
senior tag
Karrier küldetés, alkalmazottként. Próbálnám megcsinálni az utasrepültetést, berak a 737 max-ban, első gold küldetés ázsiában. Az ILS teljesen tropa, beállítom a frekit, rá is vezet ... ami a kifutópályák melletti nagy tér, jobbra a két pálya engem meg rávezet a semmire. WTF????
Előtte végigrepültem, az útvonal kellős közepén elszállt a navi, semmi útvonalat nem volt hajlandó repülni, miközben a tableten látom, hogy jó helyen járok. Reptér előtt nem indul el a kommunikáció se manuálisan se sehogy. A vége ugyanígy teljes káosz. Leszállok kézzel, erre lebaxnak, hogy nem volt engedélyezve ami igaz csakhogy nem tudtam semmit rádiózni. Namost én vagyok a balfaxx vagy ez bugos mint az állat? Az első gold küldetés, nem valami ikszedik világvégi random generált küldetés. Valahogy át kéne ezen vergődni, mert enélkül még saját céget se tudom megalapítani és más munkát se vállalhatok ugye...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest