Hirdetés
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lo_jo
senior tag
válasz
redriot77
üzenetére
Én is hasonló szinten vagyok, de kihasználom, hogy a LNM (meg Airbus esetén a SimBrief) okosabb, mint én
. Megmondom neki a két repteret, megadom a magasságot, aztán generáltatom az utat a varázspálcával. Ez után választok megfelelő SID-t a széliránytól függően, insert to flight plan, ez megy MSFS-be flight planként, utána pedig megnézem, hogy melyik STAR és approach, ami nekem kell és repülés közben METAR alpján választok pályát. SimBrief annyiban más, hogy a FBW A32NX-nél mindig a gépen megy a SID és STAR+approach választás. Egyébként már egyre kevésbé használom a LNM-et, Navigraph kiváltotta teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Villanyszerelés
- Vége az űrturizmusnak Jeff Bezosnál – egyelőre
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Ez az egér nem okoz gondot a konyhában
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Windows 11
- Steam topic
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Megmondom neki a két repteret, megadom a magasságot, aztán generáltatom az utat a varázspálcával. Ez után választok megfelelő SID-t a széliránytól függően, insert to flight plan, ez megy MSFS-be flight planként, utána pedig megnézem, hogy melyik STAR és approach, ami nekem kell és repülés közben METAR alpján választok pályát. SimBrief annyiban más, hogy a FBW A32NX-nél mindig a gépen megy a SID és STAR+approach választás.