- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lo_jo
senior tag
válasz
redriot77
üzenetére
Én is hasonló szinten vagyok, de kihasználom, hogy a LNM (meg Airbus esetén a SimBrief) okosabb, mint én
. Megmondom neki a két repteret, megadom a magasságot, aztán generáltatom az utat a varázspálcával. Ez után választok megfelelő SID-t a széliránytól függően, insert to flight plan, ez megy MSFS-be flight planként, utána pedig megnézem, hogy melyik STAR és approach, ami nekem kell és repülés közben METAR alpján választok pályát. SimBrief annyiban más, hogy a FBW A32NX-nél mindig a gépen megy a SID és STAR+approach választás. Egyébként már egyre kevésbé használom a LNM-et, Navigraph kiváltotta teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Megmondom neki a két repteret, megadom a magasságot, aztán generáltatom az utat a varázspálcával. Ez után választok megfelelő SID-t a széliránytól függően, insert to flight plan, ez megy MSFS-be flight planként, utána pedig megnézem, hogy melyik STAR és approach, ami nekem kell és repülés közben METAR alpján választok pályát. SimBrief annyiban más, hogy a FBW A32NX-nél mindig a gépen megy a SID és STAR+approach választás.