Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
válasz
bunnyhu
üzenetére
Én is így gondolom. Én sem vagyok Intel/nvidia fanatikus, de nem a tesztek alapján döntök, mert szerintem tök felesleges cinebench / 3dmark meg egyéb programokkal szintetkusan mérni hogy mit tud az adott proci/gpu. Én vr-ban repülök, ezért én a vr teszteket nézem, és ez alapján teljesen biztos vagyok benne hogy az egyetlen jó választás a 4090+ 13900k az FS-hez, ha fejleszteni akarok.
De én kizárólag csak arra hallgatok a témában akinek vr tapasztalata van az adott hardverrel, ráadásul az én személyes tapasztalaom is egybevág az ő véleményükkel. Az AMD-vel 10 éve is gondok voltak a repszimek alatt meg most is, számomra ebben semmi meglepő sincs (sajnos).
Szóval aki akar vegyen AMD-t, de én biztosan nem fogok. Aki nem vr-ozik annak jó lehet más is, ezt nem kétlem. De ezt mindenkinek saját magának kell eldöntenie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új - iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- ÚJ MagPower Pro 10000mAh MagSafe Powerbank I 20W Fast Charge I 2 év garancia! I Foxpost mehet!
- Új - iPhone 17 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- FUJITSU LIFEBOOK U748 i5-8350u/8GB/256 GB SSD/14 " FHD IPS laptop
- Macbook Air 13" M2 2022 - 8 CPU, 10 GPU, 24GB / 512GB, 100% akku - garancia (109)
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest