Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BigBlackDog

veterán

válasz energomatt #18252 üzenetére

:R Igen, igen, azért azt sejtem, hogy általánosságban nem olyan vészes a helyzet, az olvasottak alapján bőven jobb a stabilitása az FS2020, mint az FSXnek.

Tegnap ismét előjött néhány hiba. Nem egyszer, már felszállásnál is visszaesett az FPS, miközben a GPU kihasználtság csak 20-90% között ugrált (szabad memória volt még ~15 Gb, CPU pedig 20-40% között volt).
    Kiegészítők közül nincs sok, innen használok néhányat. Viszont érdekes, hogy legtöbbször pont ezeken a reptereken való indulásnál jött elő ez az FPS visszaesés.
    Eddig nagyjából segített az, hogy ha az online funkcióknál a multiplayert átbillentettem a másik állásba. Viszont legutóbbi próbálkozásnál viszont hibaüzenet nélkül elszállt az MSFS.

Aztán az egyik repülésnél, a finalra való ráfordulás közben a Logi Multi panel is kifagyott. :DDD Először csak nem reagált a potméter tekerésre, majd a kijelző jobb oldalán lévő karakterek sem változtak üzemmódváltástól függetlenül, végül a kijelző teljesen elsötétedett és semmilyen gombnyomásra nem reagált. Újraindítás után tökéletes volt.

Szerintem következő lépésben a community folder tartalmát törlöm és elkezdem kisebb adagokban visszatenni a frissen letöltött verziókat.

Új hozzászólás Aktív témák