Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz
energomatt
üzenetére
Igen, igen, azért azt sejtem, hogy általánosságban nem olyan vészes a helyzet, az olvasottak alapján bőven jobb a stabilitása az FS2020, mint az FSXnek.Tegnap ismét előjött néhány hiba. Nem egyszer, már felszállásnál is visszaesett az FPS, miközben a GPU kihasználtság csak 20-90% között ugrált (szabad memória volt még ~15 Gb, CPU pedig 20-40% között volt).
Kiegészítők közül nincs sok, innen használok néhányat. Viszont érdekes, hogy legtöbbször pont ezeken a reptereken való indulásnál jött elő ez az FPS visszaesés.
Eddig nagyjából segített az, hogy ha az online funkcióknál a multiplayert átbillentettem a másik állásba. Viszont legutóbbi próbálkozásnál viszont hibaüzenet nélkül elszállt az MSFS.Aztán az egyik repülésnél, a finalra való ráfordulás közben a Logi Multi panel is kifagyott.
Először csak nem reagált a potméter tekerésre, majd a kijelző jobb oldalán lévő karakterek sem változtak üzemmódváltástól függetlenül, végül a kijelző teljesen elsötétedett és semmilyen gombnyomásra nem reagált. Újraindítás után tökéletes volt.Szerintem következő lépésben a community folder tartalmát törlöm és elkezdem kisebb adagokban visszatenni a frissen letöltött verziókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igen, igen, azért azt sejtem, hogy általánosságban nem olyan vészes a helyzet, az olvasottak alapján bőven jobb a stabilitása az FS2020, mint az FSXnek.
Először csak nem reagált a potméter tekerésre, majd a kijelző jobb oldalán lévő karakterek sem változtak üzemmódváltástól függetlenül, végül a kijelző teljesen elsötétedett és semmilyen gombnyomásra nem reagált. Újraindítás után tökéletes volt.