- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wollnerd
aktív tag
Három kérdésem van:
1. Amikor TBM 900-at (más repcsinél is előfordulhat) beindítom, akkor megszólal folyamatosan egy hangos figyelmeztető sípoló hang. Az mi és hogy kapcsolom ki, mit kell megnyomjam? Kerestem de nem jöttem rá...
2. Amikor ATC-vel szeretnék tankolni, a kisrepcsikkel is, a nagy reptéren is csak a fuel truck kérése az egyetlen opció?! Nincs olyan h "taxi to fuel" mint a FSX-ben még a Ferihegyen is?! A tankkamionra elég sokat kell várni....
Azért is nem értem, mert a Insbruck-i reptérnél láttam olyan indulópontot: "fuel box" az indítás előtt.
3. Az magasságbeállítást nem értem a AP kapcsán, pl. a C172-ben.. Ok. beállítom hogy mondjuk 4000 lábra menjen, bekapcsolom az AP-t és elkezd emelkedni de nem 4000-ig hanem megáll mondjuk 2800 lábnál, Ha még egyszer megnyomom az ALT gombot az AP részlegen akkor VS-re vált ami az más. Az érdekesség inkább az hogy amikor módosítanám a beállítandó magasságot, pl. lejjebb 2500-re, kis idő után majd újra emelem pl. 3500-ra akkor a repülő elkezd hullámvasútozni a levegőben, míg az AP aktív.... (????)
Bug?
Bezzeg a FSX-ben tök jól működött és minden magától értetődő volt....
Új hozzászólás Aktív témák
- Starlink
- CPU léghűtés kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- Még Kheopsz fáraónak sem volt ilyen piramisa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- Dobozos, függetelen Redmi note 13 pro 5G telefon kifpgástalan állapotban!
- Workstation 4K ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- PRÉMIUM RGB GAMER PC Ryzen 5 3600XT + AORUS RX 6750 XT 12GB + Seasonic Gold
- Meta Quest 2 128GB Full Extra csomag (Elite Strap akkuval és tok, Kiwi grip, Fit Pack)
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Azért is nem értem, mert a Insbruck-i reptérnél láttam olyan indulópontot: "fuel box" az indítás előtt.
Bezzeg a FSX-ben tök jól működött és minden magától értetődő volt....