Új hozzászólás Aktív témák

• Korcsii

őstag

válasz cintula187 #1614 üzenetére

[link] ;)

előző kérdésre:
    ha megszakad a net, akkor nem kell autosave, hisz az fsx még megy (nálam általában az fsx szokott kifagyni wilco-tól, ami leszállás előtt pár perccel ez kifejezetten jól esik, majdnem 10 perc még rendesen leáll és újra betölti az autosave-ből - általában ilyenkor jön az offline lad)... de én már sokszor megcsináltam, főleg irányítatlan területen, hogy ha úgy emlékeztem, hogy nem volt az környékemen (avagy útvonalamon és magasságomon) gép, hogy miután a Dolomynum-mal megbizonyosodtam efelől, akkor újracsatlakoztam... de EGLL környékén ez felejtős... egyébként kis forgalomnál az irányítók is megértőek, hisz az ő radarukról tűntél el, és így legalább kapnak visszajelzést, hogy miért, meg +1 gép, amit irányíthatnak, ami kis forgalomnál (itthon) azért szintén örvendetes....

egyébként VATSIM-en repülök, ott még nem szóltak érte (egyszer London centert örvendeztettem meg amikor 5x kifagytam a csatorna felett - ezt kivételesen egy rosszul megírt 757-es okozta, ami valamerre arra repülhetett, mert előtte, amíg nem volt hatótávon belül, nem volt gond, offline land során utána sem)... IVAO-ról nem tudok nyilatkozni...

és lehet ez egy rossz gyakorlat, de azthiszem ezek a tényezők nem rajtam múlnak, és eddig még nem okoztam kavarodást az újracsatlakozásommal...

Új hozzászólás Aktív témák