- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz
Cypresss
üzenetére
Megírtam, komolyan gondolom, a budai motorosok ne jöjjenek. Vagy tagadják le, hogy budaiak
Vagy mittudomén.A lényeg, ha valaki meg szeretne nézni Saitek szettet, esetleg a 16000m-et működés közben (netán kipróbálni Rift S-sel a szerencsétlenkedést
) , akkor tényleg szívesen megmutatom én is. Nekem bejött a Saitek, de !figyelem! GAGYI. Kár szépíteni. Fröccsöntött hatás nagyon és érzésre is eléggé az. Nem bántam meg, mert ,,olcsó'' yoke megoldás, de azért érezhető, hogy kihasználták az olcsóság lehetőségét. A másik meg a bele... kellett javítanom már (minő meglepő) és ami belül van, az mindben ócska (szinte). Ezt (sajnos) el kell fogadni. Hihetetlen nagy pluszt ad élményben, de amikor összetákolom a szettet, mindig bennem van az a ... ejnyeno ... érzés 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Apple Watch
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Háztartási gépek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 13 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy mittudomén.