- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Na feltoltam pénteken mind a Flight Environment X-et (aminek 3 napja nem ment a honlapja, így maga a setup program sem tudott kapcsolatot létesíteni a szerverrel - merthogy a frissített adatbázist mindig onnan töltené le elvileg) meg rátoltam a Super High Definitiont. Lényegesen gyengébb mint az XGraphics nevű progi, mert csak vizet, hullámot, felhőt és fényárnyalatokat tudsz változtatni, míg utóbbinál taxiútvonalat, leszállópályát, fényeket, villámokat, hangokat, felhőket, útvonalakat meg egyszerűen mindent. Szóval ennek ellenére olyan felhőim voltak kisgépezés közben Szardínia Szigete felett, hogy egyszerűen kegyetlen (toltam képeket, a napokban feltöltöm). Aztán szombaton nyomtam egy Luxemburg - Hong Kongot már nagygéppel és láss csodát, felhők gyönyörűek DE a föld egy csomószor full fekete lett és csak idővel szedte össze magát a gép ill. vasárnap hazafelé (ez 2 x 11,5 órás út) meg kifagyott, hogy kevés a memória.
Kb. 9 giga telepített csodáért kaptam felhőket és szép naplementét plusz egy fagyit. Danke Flight Environment X.Összefoglalva kipróbálni érdemes, de az XGraphics sokkal részletesebb, bővebb és memóriagondja sem volt eddig még soha nekem plusz még kisebb is és asszem jóval olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- BestBuy topik
- No Rest for the Wicked
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kb. 9 giga telepített csodáért kaptam felhőket és szép naplementét plusz egy fagyit. Danke Flight Environment X.