- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Nagyon jó ez a játék. Egy komoly problémám van vele. A bronz sorozatot a ''bullet'' verdával csináltam végig, mert az tetszett meg. Megvettem hozzá minden tuning alkatrészt, és baromira örültem neki, hogy nem nagyon kell vigyázni rá, mindenkinek és mindennek neki lehet menni, még csak füstölni sem kezd a verseny vérére. Ugye pont ez volt szerintem a demo legnagyobb hibája, hogy az abban lévő verda még az első kört sem bírta ki. Örültem neki, hogy ezt kijavították. Aztán átjutottam a silverbe, ahol a legerősebb autó ugyan az volt mint a demoban. Átnyergeltem hát erre és akkor derült ki, hogy ugyan ugy törik mint a demoban
Nekem ez olyanyira nem passzolt a vezetési stílusomhoz/tudásomhoz, hogy gyakorlatilag játszhatatlan lett. Visszacseréltem az előző vardára újra kellett csinálni a bronz versenyeket, újra kellett tuningolni is. Nem értem, hogy a széttuningolt kocsi amire 30e dollárt költöttem, miért csak 2e ért adható el.
És amikor lett elég pénzem, lementettem a profilomat és végigpróbáltam az összes silver autót, de egyik sem volt használható. Így a bullet-tel ''szenvedtem'' végig a silvert és végre a goldban találtam újra használható kocsit: a bonecracker-t.
Amúgy faja!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gyúrósok ide!
- Óra topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem ez olyanyira nem passzolt a vezetési stílusomhoz/tudásomhoz, hogy gyakorlatilag játszhatatlan lett. Visszacseréltem az előző vardára újra kellett csinálni a bronz versenyeket, újra kellett tuningolni is. Nem értem, hogy a széttuningolt kocsi amire 30e dollárt költöttem, miért csak 2e ért adható el.
És amikor lett elég pénzem, lementettem a profilomat és végigpróbáltam az összes silver autót, de egyik sem volt használható. Így a bullet-tel ''szenvedtem'' végig a silvert és végre a goldban találtam újra használható kocsit: a bonecracker-t.