Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• marcee

addikt

Nagyon jó ez a játék. Egy komoly problémám van vele. A bronz sorozatot a ''bullet'' verdával csináltam végig, mert az tetszett meg. Megvettem hozzá minden tuning alkatrészt, és baromira örültem neki, hogy nem nagyon kell vigyázni rá, mindenkinek és mindennek neki lehet menni, még csak füstölni sem kezd a verseny vérére. Ugye pont ez volt szerintem a demo legnagyobb hibája, hogy az abban lévő verda még az első kört sem bírta ki. Örültem neki, hogy ezt kijavították. Aztán átjutottam a silverbe, ahol a legerősebb autó ugyan az volt mint a demoban. Átnyergeltem hát erre és akkor derült ki, hogy ugyan ugy törik mint a demoban :( Nekem ez olyanyira nem passzolt a vezetési stílusomhoz/tudásomhoz, hogy gyakorlatilag játszhatatlan lett. Visszacseréltem az előző vardára újra kellett csinálni a bronz versenyeket, újra kellett tuningolni is. Nem értem, hogy a széttuningolt kocsi amire 30e dollárt költöttem, miért csak 2e ért adható el. :(( És amikor lett elég pénzem, lementettem a profilomat és végigpróbáltam az összes silver autót, de egyik sem volt használható. Így a bullet-tel ''szenvedtem'' végig a silvert és végre a goldban találtam újra használható kocsit: a bonecracker-t.
    Amúgy faja! :D

Új hozzászólás Aktív témák