Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Apple iPhone 17 - alap
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
boygo
aktív tag
A ''Bronze '' verseny szakaszt végig vittem és minden pályán első voltam.
Az a kérdésem vajon mit kell még tennem ahoz, hogy új pályákat kapjak ?
-
szasza_1
senior tag
Nekem is igen tetszik ez a játék. Csak elöször nekem is mindig újraindította a gépem, aztán tegnap itt olvastam, hogy régi detonátorral jó. Szerencsére jó is lett.

-
Niquis
aktív tag
Trasher-rel ugrottam, amit úgy néz ki, 456 lóerőig lehet pumpálni. Szerintem ennél a ''kevesebb több'' elv érvényesül, mert kicsit nehezebb mint az előző Thunderboltom, és könnyebb irányítani, nem kóvályog összevissza, nameg próbálják csak kilökni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja azóta a rekordom: 138.6 méter
Összesítettben még nemsikerült megugrani a 400-at, de már nincs sok híja: 398.3 méter...
-
Niquis
aktív tag
134.93 méter magasugrásban.

De most már kezd elegem lenni a játékból. Hozzátenném, alapvetően tetszik, és eddig is sokkal több időt b*sztam el vele, mint szabad lett volna. Ami tetszik: harmonikus kinézetű grafika, nincs túlcsicsázva. A rongybaba-modell nagyon poénos. Az extrém játékmódok állatok. Szóval, fíling játszani vele. De: nagyon rossz a reset algoritmus, ha kiesel a kocsiból, rohadt sokáig kell bámulnod, amíg csávókád haldoklik a földön/repked, míg végre visszatesz, és nemritkán nagyon hátra, így aztán már nagyon nehéz behozni. Az ellenfelek olyanok, mint a felmérgelt darazsak, törnek-zúznak, mintha nem is akarnának nyerni. Ennek ellenére, ha hátrakerülsz, óriási fölénnyel nyernek, még ha utána nem is hibázol sokat. De ez fordítva is fennállhat. Ja és ami nagyon idegesítő: vannak ''röptető objektumok'', amiknek ha 5-tel nekimész, akkor is repülsz. És akkor életbelép az előzőekben említett reset algoritmus
-
mayerlaci
senior tag
A játék nekem is nagyon bejon főleg a törésmodell!!!
JA várom a rekordokat a bonus pályán amikor a hapekkel minél magasabbra kell katapultálni az enyém sorba 92.26
95.70
101.40
108.26
Szerintem ez rohadt jo.DE ha valaki jobb akkor irjon mer versenyezhetünk
-
Gergarian
aktív tag
Hát ez a játék.....

Ez valami eszméletlen élvezetes!!!!
Aki csak teheti, próbálja ki, mert eszméletlen feeling-je van!!!!
A fizikai része nem nagy cucc. (de észre sem veszed, ha elkezdesz játszani, annyira lefoglal a látvány, meg az ötletek sokasága, és minősége, hogy nincs időd azzal foglalkozni..
)
Szóval jelenleg CSAK ezzel játszok.
-
corm
senior tag
Srácok, 460 lóerőnél többet lehet autóból kisajtolni? mert nekem a kis thunderboltomnál nem enged anál többet. Így 131.6x a rekordom magasban. Van olyan kocsi ami ennél erősebb?
-
salgado
tag
nem tudja valaki hogy van e hozzá már patch?mert már mindenhol kerestem de nem találtam!
akármilyen drivert probálok kifagy,és pont az utolsó körnél amikor nyerésbe vagyok!
-
Mosqu!to
addikt
Én a buckán átmenve is ugrottam 133 métert, szóval nemtom mit bénáztok itt
A lényege az egésznek az, hogy amikor az ugrató végére érsz akkor maxon legyen a nitro, és ha akkor elengeded, akkor garantált a 100 körüli ugrás a gyengébb autókkal is.
Amúgy én professionalon most vagyok az arany közepén, de most kcisit szüneteltetem a gamet, mert nfsu2, meg hl2 powa
-
Niquis
aktív tag
Killberk #172-ben eléggé megfogta a lényegét annak, hogyan kell mindig győzni. HA az elején sikerül élre verekdeni magad, akkor utcahosszal nyerhetsz, csak nem kell elrontani .: ) Ellenkező esetben nagy a valószínűsége, hogy ők teszik ugyanezt.
Távolugrásban találtam egy elég jó csalási lehetőséget. Nem erre mentem, de keveselltem a 72 körüli métert, amit normálisan sikerült (egy ugrással) vinnem. Naszóval: ennek az oka, hogy lelassít a bucka amin át kell menned (ha nem fékezel előtte, olyat zanyálsz, hogy elmegy az összes sebességed ugye...). Kerüljük akkor meg ezt a buckát! Igenám, de ha balra kimész a kapuhoz, amin lehetne kerülni, akkor FAILED. De jobbra kerülve még a sávon belül maradhatsz, és ott is van egy kapu, amit a kocsi orrával finoman ki kell nyitni, aztán hátratolatni a falig, és fullgázzal végigseperni, majd hopp.
Ezzel 90 méter körülieket ugrok.
Nincs akkor senkinek tuti tippje a legjobb gold autóra? -
Killberk
aktív tag
Elkezdtem professional-ba billentyűzettel. Bronz kategóriába megnyertem minden pályát, bár néhánynak többször is neki kellett futnom. Utána jött silver kategória első pályája, ami egy jeges pálya. Hát elég lol. Nagyon könnyen keresztbe lehet állni, pláne ha még hátulról ''segítenek'' egy kicsit.
Tapasztalataim professional mód irányításáról: ami a leglényegesebb, hogy az autó sokkal érzékenyebb a kanyarodásra (imbolygó mozgás), szal csak óvatosan lehet, és elégé az ideális íven kell bevenni, mert nem lehet olyan könnyen korrigálni, mint normal módban. Sőt, közepes hibák esetén vagy keresztbeáll az autó, vagy lemegyünk a pályáról. A sebbeséget is jobban leveszi a kanyarban. A kisebb tereptárgyak (bója, hordó) nem okoznak gondot, de pl. egy kerítésbe való belemenés már megfogja az autót, esetleg keresztbe is állítja. Asszem professional mód inkább kormányra lett kitalálva. -
corm
senior tag
Na sikerült ugrani egy 126.55 -öt

-
Killberk
aktív tag
Én normal-on. Kipróbáltam professional-t az elején, de gyakran keresztbeálltam. Igaz lehet, hogy csak meg kellett volna szokni az irányítást. Mondjuk nem hiszem, hogy prof. mód olyan sokkal közelebb állna a szimulációs módhoz, mint normal.

Kipróbáltam néhány pályát, meg destruction derby-t gold kategóriás autókkal. Elég jól mennek, pedig még tuning se volt rajtuk. Az a baj, hogy nekem silver kategóriás Speedevil tetszik formára, meg a fekete festés miatt. Többi gold autónál, nem annyira tetszett festés (már ahol volt egyátalán fekete), szal nem vettem. Sebaj, így legalább lett a verseny végére virtuális hetven-akárhány ezer dollár a zsebemben.
-
-
neduddki
nagyúr
H!I
En egesszen el vagyok vele, de a tavolugrasbol hogy lehet nagyot ugrani??? eddig egyszer ossze gyutt 42m de azota 25 fole nem birok:- (((( huphup
koszi
A brozn siman osszegyutt, de azota vhogy a silverekkel mar ne boldogulok ojjan konnyen... nalam a 7600$-os kocsimuxik /nevet nem tok/, de ugy tunik nem az az igazi...
udv
neduddki -
corm
senior tag
Huh, végre ugrottam nagyokat is. Max. 118.xx öszetettben 34x.xx, de arra jöttem rá, hogy nem lehet 460 fölé nyomatni a Horsepowert. Más autóknál menyi a max? Én Thunderbolt-al nyomom. Amúgy nekem 58 mp. a rekordom az arénában

-
Flashy
veterán
válasz
Killberk
üzenetére
még nem maxos, a néhány legdrágább cucc még hiányzik. a destructionra egyelőre a legjobb módszer szerintem is az hogy körbekörbe rohanni egy kicsit amíg legalább egypár ellenfél össze nem töri magát
a magasugrásnál már majdnem csináltam egyszer 300-at, a távolugrás kicsit nehezebb. tekében még a 20-at se sikerült, dartsban meg érvényes ugrásom is csak egypár van 
-
Killberk
aktív tag
Destruction Derby-s pályákat nem is a pénzért kell játszani, hanem a magas fun értékéért.

Bár egyébként azokat is meg lehet csinálni 3 perc alatt, igaz kell hozzá némi szerencse is, hogy gép által irányított autók jól egymásnak essenek.
Nekem pl. magas meg távol ugrás nem megy túl jól, de sebaj, annyira úgyse tetszenek. Darts nehéz. Tekében 21 pontot sikerült csinálnom, de tarolni még egyszer se tudtam.
ui: autódon már mindent maxra tuningoltál?
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
eddigi tapasztalataim: magasugrásnál maxon kell elengedni a nitrót, távolugrásnál 45 fok körül. tekénél tökmindegy, csak ne az alja közelében mert akkor nem megy el odáig. a darts-nál halvány fogalmam sincs, eddig számtalan próbálkozásból nem volt 5 aminél pontot szereztem

-
Flashy
veterán
válasz
Killberk
üzenetére
billentyűzettel. igazából nemtom, de pl a 8-as alakú bónuszpályán esélyem sincs bárhogy is próbálkozok, kanyarban a kocsim kb megáll, ha vigyázok hogy ne tegyem keresztbe a kocsit akkor meg nemtom bevenni a kanyart. a többiek meg elhúznak. a destruction derbyvel se kísérletezek, az is elég lehetetlen küldetés. a bronz pályákon most már kezdek oké lenni a silveres legjobb kocsival... de pl a sima körpálya az állat, azon lehet gyűjteni mert mindig első lehet lenni, csak az meg hosszú, akkor inkább ugrok 2 sorozatot magasba

-
Killberk
aktív tag
Billentyűzettel vagy kormánnyal játszasz? Én billentyűvel, és bár kormánnyal nem próbáltam, de szvsz azzal nehezebb lehet. A nitrót arra használd, hogy azokból a kanyarokból kigyorsíts vele, ahol nagyon lelassultál. Egyenesekbe többnyire felesleges elnyomni. Ha nem tudsz viszonylag hamar az élre kerülni, akkor már nem nagyon lehet megnyerni az adott pályát. Az elején, amikor nagy a tülekedés, próbálj első helyre kerülni, akkor már sokkal könnyebb megtartani a pozíciót, mint lassan felverekedni magad. Ráadásul ilyenkor a gép hajlamos túl nagy előnyt ''összehozni'' magának.
Azokat a pályákat, amiket könnyen nyersz, játszd újra többször, és akkor tudsz tuningolni rendesen. -
Killberk
aktív tag
Végén tök jó a mozi, amiben a játék korai fázisából vannak felvételek. Kár hogy nem mutatnak többet belőle.
-
Killberk
aktív tag
Szerintem tök mókás játék, jól el lehet vele szórakozni.
Most fejeztem be. Minden pályán első helyezés. Gold kategóriát is Speedevil-lel vittem végig.
Mondjuk itt már ha a pálya feléig nem sikerült első helyre kerülnöm, akkor már ment is a reset. Néhány pálya így is tök nehéz volt, végig a segembe voltak. 
-
corm
senior tag
Hogykell igazán magasra reptetni az embert? Mert én akárhogy próbálom 80-100 között van, menne talán feljebb, de mindig beleakad a mércébe.
-
Flashy
veterán
ezt nem is említettem a korábbi eszmefuttatásban. az autók törése gáz, csak néhány fokozata van szerkezeti elemenként, mindig pont ugyanúgy törik. és a törött, égő motorú autó ugyanúgy megy mint az ép.
-
salgado
tag
na végre megvettem!

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
elég jo fílingje van,nem rossz!
csak a baj hogy nekem is kifagy mindig.lehet hogy megprobálom vmi régebbi omega-val!
végre van valami amcsi feeling!
-
Niquis
aktív tag
Melyik szerintetek a legjobb autó a gold kategóriában? Most egy Thunderbolttal nyomom, de nagyon küzdeni kell vele ezeken a pályákon.... mondjuk poénos is, hogy 60mph átlagsebességet lehet csak biztonságosan elérni.(és ezzel utcahosszal verem a mezőnyt) Ez a 440 lóerő/1300 kiló így kihasználhatatlan.
tipp?
-
Flashy
veterán
nagyon gáz amikor minimális kanyarlevágásért, vagy főleg olyanért amikor nem szerzek semmi előnyt csak a pálya széle mellett megyek, már mutatja a hülye nyíl hogy oda fog visszarakni ha a fene fenét eszik is, bármennyit megyek is tovább... azért azt ki kéne lassan megint mondanunk hogy ez egy gagyi játék, amit a ragdoll modell poénossága meg az extrém játékmódok tartanak életben addig a pár napig is amíg játszunk vele. 1 darab betöltő képernyő van. 2004-ben. time trialban nincs ghost car, nincs köridő, vagyis egy olyan verseny amikor egyedül vagyok csak. az ellenfelek nem tudják mikor van vége, ők mennek körbe végtelenségig. a falnak ment ellenséges lelkületű autók nem visszagurulnak hanem visszateleportálnak az útra (oké ez előfordul), már sokszor emlegettük hogy a pilóta bármilyen ütközéstől hatalmasat képes repülni. van valamilyen fizika: a dolgok egész jól viselkednek, a dobozok, hordók, tekebábuk úgy ütköznek kb ahogy kell, ez életszerű. de pl a magasugró rámpánál többször is volt, hogy még bőven a rámpa szélétől messze befele valami láthatatlan falnak ütköztem aminek nem illene ott lenni. a zenék jók, talán nem is vészesen kevés. grafika: szűrők nélkül 1024ben maxon folyamatos, ami azt jelenti hogy nagyon jól meg van írva, vagy azt hogy igénytelen. talán inkább utóbbi
gondolom a játék a vége fele annyira nehéz lesz, hogy szinte lehetetlen, de így az elején tetszik benne, hogy az ellenfelek is hibáznak maguktól. nem az van hogy tökéletesen mennek és azért győzök mert az én autóm direkt annyival gyorsabb, hanem hibáznak is. meg persze lassabbak is, de muszáj.
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
hát ez a darts ez felidegesített
eddig 2x sikerült a táblát eltalálnom, de még nem jöttem rá hogy hogyan kéne. bármikor engedem el a nitrót, még a rámpán ''megelőz'' a kocsi... -
Wyktor
csendes tag
Help!!
Nekem mindig mikor elkezdek játszani beakad a hang és újraindítja a gépet újraindítja a gépet.Mit csináljak már minden beállítást kipróbáltam. -
mon-cue
tag
Kösz a mélt, de próbáltam minden változatban és egyszerűen nem megy!!!!

-
Flashy
veterán
összehasonlítgatást szerintem hagyjátok. a különböző játékok mind különböző filozófiával, feelinggel és célközönséggel érkeznek. az nfs-ben direkt nincs törés, (nem azért mert a bénák nemtudják megírni) mert nem az a lényege. más feeling, az éjszakai városi gyorsulás. ez meg ilyen mittoménmi. az xpand rally meg rendes rally. tökmás. ez olyan mintha a warcraft3-t hasonlítanátok a doom3-hoz, csak itt autós játékon belüli kategóriák.
-
Viktor77
titán
-
-
Mosqu!to
addikt
Júj de rossz indokok...
1. Ez egy arcade játék, NEM SZIMULÁTOR! Éppen ezért a fizikához egy szavad sem lehet.
Rallyk verik a grafikáját? 1 rally veri a grafikáját, az az xpand rally, szóval nincs olyan nagy lemaradása.
Live for Speed mindörökké? Fizikailag OK!, de hang, grafika 0 van abban a gameban (én is imádom ezt a játékot, de ez egy tény!)
Szóval hátrébb a fikázással, épp eléggé olyan már a hajad![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
corm
senior tag
Jobb kocsikat mikor kapok? ha az első 9 pályát megcsináltam?
-
blaz_
csendes tag
Hát szerintem egy nagy gány ez a játék. Fizika itt sehol sincs, rally-k meg a grafikáját is verik. Nekem nagy csalódás volt. Live for Speed mindörökké!!!!
-
Hushpush
tag
Van akinek sikerült 130m felé jutni high jumpban? Az én eddigi rekordom 129.90

-
ezekiel
aktív tag
kérdés! Ben van az 5.1es hang de semmi jele hogy menne! is!Nem tom mér!
-
Flashy
veterán
montam hogy ez a játék az extra feladatokkal fog aratni
asszem én szerzek hozzá valami cracket és csak a bónusz részeket fogom játszani, a körbemenős rész nem érdekes
high jump meg long jump lol. bár nem vagyok egy ilyen szadista típus, nekem az nem is kéne hogy a ragdoll percekig szenvedjen a földön. de azér lol 
-
ptiboy
senior tag
egyetértek UZSZ- val-vel-with

nekem se tetszik NFS
tiszta csicsa
semmi törés
meg sötét
FLAT sokkal jobb! (I think!)
de tetü nehéz, pl a silver pályák már szinte megcsinálhatatlanok
vissza kell menni könnyebbekre pénzt szedni, jobb kocsit venni aztán úgy próbálni
mellesleg kinek hányadszorra sikerült a silver első havas pályája 1. helyezésre?
lehet h. én vagyok béna de kb. 50x indultam neki
[Szerkesztve] -
Kuvik
tag
Tudja valaki mikor jönn ki a full verzió?
-
Bighack
csendes tag
Szassztok!
volna egy kérdésem! ez a szar gamma miért rugja újra be a gépemet kb.5perc után?? nagyon idegesitő! tudja valaki a választ? vagy hogy tudom crackelni? mert szerintem a damen tools-on van meghajtvba az inditó, szerintem ez lehet a baj! Help... Help... de lehet Én vaok a béna! akkor sorryyy.... cséé -
uzsz
senior tag
Most nagyon fäj a szivem, mert nem jätszhatok az autos jätekok kirälyäval leven, hogy No-ban dekkolok, de nem caj, ha hazamegyek majd bepotolom. A poen, hogy elobb volt flatout-om mint nfsug2-m es miutän flatoputot jätszottam es utänna inditottam az nfs-t majd lefordultam a szekrol olyan rondanak tunt.
-
Dean
tag
De az emil címemre szívesen fogadok megoldást!
THX! -
Mosqu!to
addikt
Megvan valakinek a game zenéje? Esetleg tudja vki h a game filejaiból hogyan nyerhető ki? Ugyanis dc-n összesen egy embert találtam akinek megvan, de az meg sosincs fent. Egyesével is néztem a számokat, úgy 3 -at találtam, ami megvan valakinek, de nekem kéne mind!

-
Dean
tag
Szeva!
Nálam is ez van. A demo is újraindította a gépet. Van megoldás? -
SnoopDogg
csendes tag
[A PH!-n nincs warez. S ez mindenkire vonatkozik, nem csak SnoopDogg-ra. Mod by Cathfaern.]
-
Austi
tag
nekem is elküldhetné valaki a virágbolt címét plz.kell sok virág mert jönnek a névnapok

-
Gézengúz
addikt
Sziasztok!! Vajon miért nem bírom elindítani a játékot???Se az első se a második cd-n nincs aminek kellene lennie!!! Valaki esetleg tudna segíteni?
-
Nyuf
senior tag
Sztem egész jó kis feelinges játék,engem jopár orán át lekötött,sokkal jobb mint a mai átlag autos játékok,amugy meg hogy kit mi köt le az teljesen változó.Ha valaki imádja a roncsderbit azt ugy is le fogja kötni.
Amugy ez a topik nem más játékokrol szól,ha annyira tetszik neked az a másik akkor nyissál neki egy topikot! -
Frosty
aktív tag
Mielőtt bármibe is beleolvasnék hozzászólnék a topikhoz. Jű a játék, de nincs benne meg a FíLING. És a fizika sem olyan nagyon fasza.
Ellenben van egy magyar játék az Invictustól...Cross Racing Championship a neve. Abban van fíling, sztem sokkal jobb, mint a Flatout és ott már a fizika sem olyan nagyon rossz. Az autók nem törnek annyira, de minden másban jobb sztem...főleg játékélményben. Érdemes kipróbálni a demóját!!! -
Zebu
addikt
nagyon jópofa game!
-
uzsz
senior tag
Végre kipróbáltam és naggyon tetszik. Már tuningolom is a verdát mint állat, persze egy nagy hajóval nyomom, az a tuti.
Nekem nagyon bejön. -
Hellas
senior tag
Nagyon jó a játék,de nem tudok buztonsági másolatot csinálni róla,pedig nagyon szeretnék!

Próbáltam nero-val,alcohollal és egyikkel sem jó!
Valami tipp?
-
csudri
őstag
Bővebben: link
Remélem még nem volt! A Flat out-osok csinálták. -
tomcsi
őstag
Egy mailt dobjon valaki akinek megvan..
Kéne egy beszerzési hely..
-
uzsz
senior tag
NNA most jött le a teljes, ööö zaz most vettem meg.
Nagyon remélem, hogy legaláb annyira ütős lesz mint a demo. Sajna estig várnom kell a tesztel, mert még dolgom van, pedig már csorog a nyálam és görcsölnek az újjaim. -
Macccy
senior tag
válasz
Mosqu!to
üzenetére
Nemtom az árát .... öö .. taláán 3800-as volt az! Igen az lehet, jaja .....
Amúgy meg most végigpróbálom szinte mindet a B-ből, de egyik se megy a közelébe se, mert mindegyik túl gyors és a kis dombocska után beleállnak a rámpába orral oszt csá lendület! (fellövős-ugratós)
Jelenleg avval az ''orosz'' 1.6 tonnás állatal kenem, ez feelinges, ahogy rombol ... 
Kérdésedre felelve én már reflexbe betanultam a legendás kicsikocsival, de ha emlékem nemcsal akkor az elugrás úgy nézett ki, hogy nagyonpicivel a vörös sávon áthaladás után elkezdem nyomni a katapultot (nitro) és akkor lövöm ki a bélát amikor a kocsi még PONT nemfut le a gödörbe az első kettő kerekével. Ha lefut akkor szinte biztos, hogy elbaxtad, mert ugye kissebb lesz az ív ..........
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
Melyik ez a kocsi? Én csak az árakat tudom, a C kategóriában a 3300-as kocsim volt (talán mini hooper), a b-ben meg most a 8000-es van, a legnagyobb... De 51-53 m-nél nagyobbat nem tudok ugrani. Hol kell elugrani? Szal nem a turbot nyomni, hanem ahol már kipattant a csóka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 128GB Pink. 148.990 Ft. HIBÁTLAN!
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- HA BIZTOSRA MENNÉL, DE AZ ÁR IS SZÁMÍT! ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- SteelSeries Apex 3 TKL Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mondjuk itt már ha a pálya feléig nem sikerült első helyre kerülnöm, akkor már ment is a reset. Néhány pálya így is tök nehéz volt, végig a segembe voltak.