Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneeka
senior tag
High jump 135m
összesített max 346m
az egyik 15000 pénzes kocsival csináltam, de nem azzal ami a legvégén van. -
HThomas
őstag
Ehh, senki nem játszik már ezzel a játékkal????

-
HThomas
őstag
Mitől lehet az, hogy a játékban nincs 3D-s hang? Elvileg minden be van jól állítva, és a kiadott javítást is feltettem (ami elvileg pont ezt (is) orvosolja)...
Más játékokban gond nélkül szól a 3D, de itt nem.
Van valami ötletetek? -
uzsz
senior tag
Hejj! El is felejtettem van benne multi? Csak előveszem megint. Nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig megmarad ez a topic
-
macy
addikt
Multiban nem toljátok?
-
peterszky
őstag
Machinnal toltam egy 124,15 méteres magasugrást
-
Kegyetlen
tag
Hello. Nem tudná valamelyikőtök, elküldeni a Flatout.exe -t emailben, mert nem indul el a játék. És nem tudok vele egyszerűen semmit se csinálni.
Örülnék ha valaki elküldené. persze azt az exe-t amivel működik. -
peterszky
őstag
végigvittem
iszonytosan jó game volt -
peterszky
őstag
lassacskán már én is befejezem
egyszerűen nem tudom megunni -
hardzsi2
aktív tag
Nah, ma végre végignyomtam! Nem sok játékot tartottam rá méltónak, hogy rááldozzam az időmet, de ez megérte. Szerintem a közelmúlt egyik legjobban sikerült játéka.
Érdekes, hogy nem túl nagy a médiavisszhangja, kedvenc újságom, a GameStar pl. januári és februári számában még csak meg sem említi (ill. a januáriban az 57. oldalon az Év Játéka 2004 'legjobb autóverseny' kategóriában (olvasói szavazatok alapján) az NFSU2 mögött ezüstérmes lett. A GS cikkírók ezen meg is döbbentek, biztos még ki sem próbálták, hogy így értetlenkedek...) -
Xelo
addikt
Hali! Csináltam egy kis ízelítő trailer szerü kis videót róla, lessétek meg!

Bővebben: link -
robi292
csendes tag
AMD??
-
sakto
őstag
hello! na megvan ez a játék és ahogy elinditom magát a versenyt ujraindul a gépem! és nem csak nálam! egy haveromnál is! mi lehet a gond?
-
robi292
csendes tag
Ez a játék lesz a kategoria legjobb játéka szerintem még jo pár évig!
Én nagyon rá voltam kattanva vagy 2 hétig -
Nagyon tutkó ez a game . Én is teljesen oda vagyok érte .

kedvenceim a havas pályák .
Én speciel a bronz-ban összeszedtem a 8000 pénzt és megvettem a legjobb verdát . Majd tuningoltam ... (Én is a rugozással és a gumi upgraddel kezdtem a tuningot). Így az esüst fokozatnál senki sem tudott lenyomni gyorsulásban (többet hibázhattam a kanyaroknál ) . Viszont az arany fokozat az már nem semmi , oda már kell a rutin , és a pálya ismeret
Rég vártam már egy ilyen zúzós , látványos és élethű gamezra
Az egyik pajtásom a game miatt vesz gépet
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
hardzsi2
aktív tag
Sziasztok! Nekem a legkedvencebb játékom, sajnos PC-s fronton nagy a hiány a hasonlókból évek óta (talán a C=64-es/Amigás Street Rod és a PC-s NFS első része okozott ennyi élményt és persze a Gran Turismo, amit Bleem-mel nyomtam). Ugyan nehéz összehasonlítani a Colin-szerű 'szimulátor'-okkal, vagy arcade-okkal, mint az NFSU2, de szerintem a FlatOut-ban sikeresen ötvözték a valósághűséget (autó viselkedése a kül. útfelületeken, fizika, törésmodell, tuningolás hatása) az élvezetes játékmenettel - és egy játék esetében talán ez a legfontosabb.
Aki még új FlatOut témában, annak pár infómorzsa segítség gyanánt:
1) patch-et mindenképp rakjátok fel, anélkül senki se kezdjen sírni, hogy nem megy/kifagy stb. Én rögtön peccseltem, amint felkúszott és soha semmilyen fagyási/indítási problémám nem volt, pedig elég rendszeresen játszok vele.
2) megy WinXP SP2 HU-n, nekem is az vann fent.
3) Megy ATI Radeon kártyákon, legalábbis 9500-ösön és nyilván az újabbakon is.
4) Ahhoz, hogy nagyjából képet kapj a játékról, legalább a bronz és az ezüst fokozatot le kell nyomni (persze még ezután is jönnek újabb verdák és érdekes pályák, de nem gyökeresen újak). Minden fokozatot újabb/erősebb kocsival érdemes/lehet meghódítani az egyre bővülő választékból, így minimum háromféle kocsit fogsz használni. Aki csak 1-2 pályát próbál ki és aztán feladja, nem tudja mit veszít!
5) A kocsi tuningolása sem csak dísz, keményen átjön a változás. Elsőként mindig a gumit és rugózást nyomom fel maxra, így lesz csak jól irányítható a kocsi. Utánna persze jöhet minden, ami gyorsít...
6) Nem kell csalni ahhoz, hogy legyen elég pénzed, pénzt könnyen gyűjthetsz a legegyszerűbb/legkönnyebb pályák ismételt megnyerésével, vagy a bónusz mutatványok közül is van pár pénzesebb, ami szintén korlátlanul ismételhető. -
cor
őstag
távolugrásban mi a a jo tecnik?
-
deadguy
aktív tag
válasz
!!Hamster!!
üzenetére
Csak most olvastam...... nagggyon teccett!!!
[Szerkesztve] -
nemcso
őstag
Nálam is minden gond nélkül fut SP2 alatt.

-
Lui76
őstag
A saját gépemen ment !
És fent van az sp2 de addigra már végigjátszottam...mire az új konfigom
összeállt.Ja és a 2. cd-m tönkrement így nem tudom kipróbálni hogy az sp2 vel
megy-e
Miért az sp2-vel vannak ilyen gondok ?
Még nem nagyon olvastam ilyeneknek utána.
Az eddig három hét alatt feltett játékok mind mennek...
Csak öcsém nem sp2-es Xp-s 9600-os gépén
Meg a munkatársam nem sp2-es 9800pro-s gépén nem mentek... -
Pópa
senior tag
Ati R9700 PRO -mon + 1 giga rammal hibátlanul megy full grafikai beállításokkal.

-
Lui76
őstag
Lehet hogy nem indul el radeonos gépen ?
Nálam futott már végignyomtam..
De öcsém gépén nem indul neki 9600-osa van és így nem
tudunk multizni...
egy haverom 9800 pro-s gépén szintén nem megy
Mindenhol Ugyanugy WinXp op rendszer.. -
WiNZO
tag
Tudna vki segíteni, hogy lehet osztott képernyőn nyomni?

-
!!Hamster!!
tag
hello valaki nem tudná elküldeni a email címemre a daemon toolsot???? mert ez nélkül nem indul a játék
kösz -
Somydemy
senior tag
hát, ez valahogy nem a stilusom, nekem nem nagyon tetszik.
-
kuglee
tag
nna egy ilyen játék már nagyonhiányzott a pc palettáról.
nagyon élvezetes , pláne gémpaddal.
a grafika is nagyon szép.szerencsére nem törekedtek a realizmusra sem látványilag sem játékmenetben.nekem ettöl olyan volt az egész mintha egy szuper animációs filmben egy őrűlt misel vajantot alakitanék.
viszont azt rettenetesen hiányoltam hogy nem lehet ''kivégezni'' az ellenfeleket.
anno psxen ezért szerettem a demolition racert.itt ha megpróbálom úgy kivégezni az ellenfelet hogy ezerrel neki hát kirepülök a kocsiból nem kicsit , ami egyébként nagyon poénos volt.
tudja valaki hogy mit jelent ha felhúzom a beállitásokban a death zone-t?
nem tapasztaltam semmi különbséget
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
Kéne egy kis help.
A játék nálam recseg onnantól kezdve, hogy elindul a játék, és belépek a menübe.
Audigy 2-esem van. Ez mitől lehet? -
Kovacsgabor
tag
Szerintem nagyon jó, az emberkerepítések is királyak

-
Juve
aktív tag
Én most néztem a meg a gammát teljes verzióban. Hű az anyját...nagyon állat, bár egy idő után kezd nehézzé válni. Tök jó hogy mindent szét lehet aprítani és ezért még lóvét is kapsz
A multit még nem sikerült kipróbálni, de ami késik nem múlik. Ahogy olvasom...poénos lesz
-
RuGoo
csendes tag
hali
Segitség kellene!
Ha többen játszun hálóba, minden pályán tudunk menni kivéve a lényegen nem, az arénába (ahol lehet zuzni) -
szicsu
őstag
Minden tiszteletem a játék íróinak.
Nagyon egy eltalát játék!
A koliban nagyon sokat játszunk vele,a körpályának nincs párja főleg ha mindenki
Pepper -el megy.
Jó kis játék az biztos! -
parandroid
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
és tényleg működik. hihhhetetlen...

p -
DopeBob
addikt
Sziasztok

Jo a játék de egy feladat sehogy sem megy, amikor elorefelé kell repiteni az emberkét
Ha valakinek van valami nyero taktikája, kérem ossza meg velem 
-
Monya78
veterán
Iszonyú szokat játszottunk multiban..... csak az a baj hogy mindenkinek fagyogatott, pedig próbáltuk a különféle videódrivereket...
Legjobb a körpálya ahol össze kell törni a többi kocsiját...
persze a sima versenyeket sem bántunk egymással kesztyűs kézzel volt egy pár ''véletelen'' nem akartam neked menni nyomulás... -
buci
tag
Hi Anti-Hero!
Neked megy a mod?
Korábban már Uzsz segített ''beüzemelni'' (#229), de sajnos az nekem kevés volt.
Továbbra sincs semmmi vátozás a telepítés után.
Egyébként nekem más töltötte le a modot, így nincs infóm mennyivel jött. -
gorgi
csendes tag
Így lehet multizni, kipróbáltam és megy:
''Akkor azoknak, akik online akarnak jatszani:
Parancs sorbol inditgatni a jatekot (Totalcommander vagy StartMenu/RUN), az alabbi beallitasokkal:
HOST: FlatOut.exe -host
GUEST: FlatOut.exe -join=Host-IP-cime
Ha publikus az IP, akkor a HOST password-del titkosithat a belepeshez:
FlatOut.exe -host -password=ide_kell_irni'' -
Anti-Hero
aktív tag
Hi
A flatoutos modot aki letöltötte vagy csak akarta mennyivel szedte le neki?
(flatout huge mod)
Nekem 10 kbit/s ra korlátozza a letöltést!
Help me! -
cor
őstag
valaki tapasztal már ilyet?:
ha aniso-t teszek rá akkor mikor elindulna race(press enter szöveg) akkor a gép ujraindul...
-
Dzsekó
addikt
Nekem nagyon bejött bár elég nehéz vezetni az autót de azért végignyomtam.

-
demy
tag
nekem nem jött be, lehet nem elég 10 perc a megismerésre, de utána jött az uninstall..
-
m-bazsi
tag
A játék állati jó, főleg a magasugrás emberkével

-
buci
tag
Thanks uzsz!
Ma kipróbálom.Így első olvasásra nem tűnik bonyolúltnak.
Egyébként póbálta már valaki a modot? -
Esmein
nagyúr
Képzelem a gold milyen lehet, ha a silverben ennyi szemétséget fel tudnak vonultatni. Ugrató után kanyar, de olyan hogy vagy szük, vagy csúszik és gumifal a szélén, vagy csak simán meg lehet akadni valamiben.
-
uzsz
senior tag
Én azért inkább rap-ot nyomatnék alatta.
-
peterszky
őstag
másik kedvenc számom a Burnin'

-
peterszky
őstag
sztem a játék zenéjét is nagyon eltalálták
a legjobb a Beat the boys
és szerintem ennek a játéknak a legjobb a
bevezetö animációja (minden játék közül) -
Esmein
nagyúr
Ezúton üzenném a játék készítőinek, hogy aki a silver építkezéses pályákat csinálta sürgősen felejtse el a kanyar előtti ugratókat, mert én még 25 km/h-val is képes voltam az előbb kicsúszni.
-
uzsz
senior tag
bfs arhív kicsomagolása
1 bfsunpack.exe és zib1.dll-eket a flatout játék könyvtárába kicsomagolni.
2 az elérési útnál a könyvtárat megváltoztatni
3 a bfs arhív kitömörítéséhez használd a bfsunpack-ot
A flatout a következő ....ba tárolja az adatokat
1 filesystem.ini ott a beadandó... a bfs archive
2 minden a következő könyvtárban game_dir\adatok(kicsomagolás után)
Ha beállítod az elérési utakat nem kell a régiekhez berakni az új fájlokat így elkerülhető a felülírás.
Háát nagyjából ennyi, bocs, hogy kicsit pontatlan, de nem volt kedvem szótárazni, meg van cagy 2percem. Azért remélem segített valamit. -
Esmein
nagyúr
Multi simán működik, ha valakinek nyavajog az eredeti cd-ért az ír nekem egy emailt, és gef2mx400-on is elmegy folyamatosan, de gef3ti200-on már fullos grafixal.
-
buci
tag
up!
-
buci
tag
Hi!
Próbálta már valaki a Huge Flatout modot?
Az m4driving.it-n van és kb. 340 mega.
Na én felraktam, de a német nyelvű instrukció nálam egyenlő a héberrel,
úgyhogy az alant lévő szöveg van a readme-jében.
Mivel nem boldogultam vele, elindítottam a gémet, ami ugyanúgy megy mint
a mod előtt, de nem is veszek észre semmi változást.
Pedig a fizaka is javult meg a grafika(!) is. Meg gondolom több mint 300
megába azért van valami.
Szóval egy kis help kéne vagy egy angol readme.
Entpackt bfs Archive
1. bfsunpack.exe und zlib1.dll in das Flatout Spielverzeichnis entpacken
2. Auf der Kommandozeile in das Flatout Spielverzeichnis wechseln
3. bfsunpack <bfsarchiv> benutzen, zum entpacken aller Dateien aus bfsarchiv
- Anmerkung
Flatout läd Dateien in folgender Reihenfolge:
1. filesystem.ini, dort in der angegebenen Reihenfolge die bfs Archive
2. alles was im Verzeichnis GAME_DIR\data steht (nach dem auspacken)
Wir in einem Archiv oder dem entpackten data-Verzeichnis eine Datei gefunden, die bereits in einem anderen geladen
wurde, so wird die alte mit der neuen ersetzt. Das bedeutet also, man muss nichts einpacken, wenn man Änderungen
an den Dateien im data-Verzeichnis vorgenommen hat. -
Monya78
veterán
Srácok Lan-ban jól lehet játszani ezt a gamét?? Kell hozzá valami Patc vagy ilyesmi???
-
uzsz
senior tag
Na a silver versenyeknél el is véreztem. Igaz ami igaz nincs sok időm mostanában de amikor van kicsi plusszba, akkor előveszem a gamot, felcseszem magam aztán kilépek. Nem tudom, hogy a későbbi szinteken mit művelhet a gép.
-
törölt tag
Sziasztok!
Magasbaröppenés:
1: 118.67
2: 100.99
3: 131.78
Üdv!
-
Xelo
addikt
Milyen a kocsitok? Én nemrég kezdtem a játékot még a Brons-nál tartok.
A kocsim:
Car Model:
BLOCKHEAD
Engine:
2.4l4cyl.
Horsepower:
208hp
Weight:
1245kg
Elég jól lehet neki nyomatni!
-
Pancsermeste
őstag
Hmmm...
Ha én a biztonsági verziót bemountolom a szellemeszközbe, akkor már nem kéri a lemezt.
Viszont, ha már egyszer installálva van a gépre, akkor jó lenne, ha nem kéne feleslegesen tárolni a gépen egy 600 megás ISO filét, vagy mindig berakosgatni a CD-t. -
_Volkovy_
nagyúr
A biztonsági verzió szellemeszközökbe való bemountolás után kéri azt a lemezt,amit nem akarok megkarcolni,vagyis a gyárit.Megoldás?
Klónkompaktlemez nincs feltéve,csak a Császár. -
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
-Az ISO File-okat DVD-ről is lehet mountolni a Daemon Tools-al?
-Nem lehet megoldani, hogy ne kérje a CD-t? -
Tele von Zsinór
őstag
Ejj, ma jött le, feltettem, kipróbáltam. Aztán több óra múlva, amikor leesett, hogy mennyi az idő, játszottam még majd' 1 órát, aztán abbahagytam. Csodálatos! Nekem nagyon tetszik, hogy tényleg szinte mindent le lehet rombolni. Amúgy a kedvencem a távol- és a magasugrás

-
Hellfire
tag
-
XanD3R
senior tag
up
-
Xelo
addikt
Hogy hivják a kínai autóversenyzőt?

-Kinyírakanyar
A FLatoutról ez jutott eszembe elsőnek....
-
XanD3R
senior tag
Hogy lehet vele multiba jáccani? Nagyon fontos lenne. Részletes leírás is kéne.
-
busman
veterán
Tud vki megoldást a problémámra?
-
marcee
addikt
Nagyon jó ez a játék. Egy komoly problémám van vele. A bronz sorozatot a ''bullet'' verdával csináltam végig, mert az tetszett meg. Megvettem hozzá minden tuning alkatrészt, és baromira örültem neki, hogy nem nagyon kell vigyázni rá, mindenkinek és mindennek neki lehet menni, még csak füstölni sem kezd a verseny vérére. Ugye pont ez volt szerintem a demo legnagyobb hibája, hogy az abban lévő verda még az első kört sem bírta ki. Örültem neki, hogy ezt kijavították. Aztán átjutottam a silverbe, ahol a legerősebb autó ugyan az volt mint a demoban. Átnyergeltem hát erre és akkor derült ki, hogy ugyan ugy törik mint a demoban
Nekem ez olyanyira nem passzolt a vezetési stílusomhoz/tudásomhoz, hogy gyakorlatilag játszhatatlan lett. Visszacseréltem az előző vardára újra kellett csinálni a bronz versenyeket, újra kellett tuningolni is. Nem értem, hogy a széttuningolt kocsi amire 30e dollárt költöttem, miért csak 2e ért adható el.
És amikor lett elég pénzem, lementettem a profilomat és végigpróbáltam az összes silver autót, de egyik sem volt használható. Így a bullet-tel ''szenvedtem'' végig a silvert és végre a goldban találtam újra használható kocsit: a bonecracker-t.
Amúgy faja!
-
busman
veterán
Nálam nem indul a game! A cdn nem volt semmi okosság,nemtom mi kellhet még hozzá?

-
SupaCow
aktív tag
Szeva mindenki.
CSináltam egy kis videót .
Hossz: 2:47 perc
Kodek: DivX
Méret: 30.1 MB
Link: Bővebben: link
Olyan bemutató szerű.
Akit érdekel szedje bátran.
Jó szórakozást.
-
Niquis
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arch Linux
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Arc Raiders
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix 750W Gold / Beszámítás OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin x2 8GB Újszerű / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (FOGLALVA)
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bialetti kézi kávéőrlő
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Tegnapelőtt haverral neten nyomtuk, olyanokat röhögtem mint állat. Péppé zúztuk egymást 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És amikor lett elég pénzem, lementettem a profilomat és végigpróbáltam az összes silver autót, de egyik sem volt használható. Így a bullet-tel ''szenvedtem'' végig a silvert és végre a goldban találtam újra használható kocsit: a bonecracker-t.