- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
HantekDSO #57863 üzenetére
En naluk szivtam nagyot. Forrasztasuk is szar, a nagy elkok egy reszet erintesre el lehetett billenteni. A hamis tranzisztor is toluk volt.
A kinai termekek doksija rakas szar, pl. a rugos nyithato sorkapcsok butykei nem voltak rajta a rajzon igy nem fertek el egymas melle.
Raadasul a JLCPCB-nel 1 level/nap a kommunikacio sebessege, mert a beultetosorrol magyar ido szerint hajnali 3-4 korul valaszolnak amikor inditjak a munkat.
-
Reggie0
félisten
válasz
HantekDSO #57860 üzenetére
Jo neked, en gyartatok kinaban, de beultetni mar nem ultetunk be ott, mert mennek rendesen a hamisitvanyok, mar parszor rafutottunk. Igaz ceges, nem magamnak, igy nem kell sufnizni se es nem 1-2 darabrol van szo. Utoljara tavaly probaltunk egyet kint, nxp tranyokat kertunk a cuccba de vmi hamisat kapunk. Szerencsere csak 50 darabos proto szeria volt igy csak parezer dolcsi ment a kukaba.
A koppintot gps moduljaik is eleg "viccesek" voltak.
-
Lmh
őstag
válasz
HantekDSO #57701 üzenetére
HDD-n is lesz biztonsági mentés. Érted.... Tehát két helyen tervezem ugyanazt az adathalmazt tartani. Egy HDD-n és egy SSD-n. Mert pl ha a PC leesik az asztalról és megnyekkem a HDD, akkor talán az SSD-n megmarad. Ha meg pont fordítva, akkor fordítva. Ha mindkettő, akkor így jártam, azért életbevágó cuccom nincs a gépen mentve.
-
Lmh
őstag
válasz
HantekDSO #57699 üzenetére
Szia, jah, jogos, de azért, mert kitaláltam hogy ki szeretném próbálni a gépemet úgy, hogy nem kattog benne egyáltalán HDD. Most van 2 ssd-m és 1 HDD-m.
Lenne ez az új SSD ami folyton a gépemben van - kávzi kiváltaná a mostani HDD-t. De a HDD is beszerelve maradna, csak nem lenne mindig bedugva. Évente párszor bedugnám hogy átmásoljam rá a "biztonsági másolatokat" és aztán lehúznám és az lenne az "offline" backup. -
válasz
HantekDSO #56301 üzenetére
Ne magyarázd.
Komoly gondjaim vannak valóban... Vitatkozni kell veled... Mit kell ezt fűszerezned?
Hamis és kész, nincs mit ezen logikáznod.
Ne fárassz már kérlek ,de tényleg. Nincs türelmem már ehhez..
. Ha nem tudsz szakmailag semmit sem hozzátenni, akkor inkább maradj csendben.
Te meg nekifogsz szófordulatokon játszani, meg hogy nem kamu a hirdetés mert van 71 értékelése...Végülis csak konkrétan azt írod, hogy megbízható eladó biztos nem fog szart hirdetni... Fasza.
-
-
-
-
válasz
HantekDSO #55342 üzenetére
Samsung OEM Client SSD PM991 256GB, M.2 2242 / M-Key / PCIe 3.0 x4
Nekem ezt dobja a Samsung MZALQ256...az utolsó 4 betűnek most nincs sok jelentősége.
De ahogy Raymond is írja, egyik képen ez van, másik képen meg amaz. 5leteseN kolléga se tudja már szerintem, mi van...
-
5leteseN
senior tag
válasz
HantekDSO #55335 üzenetére
Az Amazonos SAMSUNG infók alapján kb ezt tudja:
Samsung PM9B1 256GB M. 2 SSD NVMe (PCIe 4.0 x4) MZVL4256HBJD-00B07>
256 GB M.2 PCI Express 4.0.
Read speed: 3300 MB/s 240000 IOPS.
Write speed: 1250 MB/s
400000 IOPS.
V-NAND NVMe.Component for: PC/Laptop.A hűtéssel szerintem azért van az asztali foglalatban gondom, mert a laposokban adják hozzá a hűtőborda toldatot, amivel a 2280-as méretbe rögzítik.
Na ez nem jött vele. A sebessége (elméletileg) a 620-as R:2100MBps/W:2100MBps-énél jobb.Az egy darab kakukktojás(amiről a tesztet betettem) a Passmark számok szerint(
) a "kb-elmegy" kategóra, a Gen4x4-esek a számaik alapján tudják (remélem) a gen3x4 "tetejét" (R:3500MBps/W:2100MBps), messze a lehetséges Gen4x4-től(7200MBps).
Ez a három valamivel jobb, mint a megrendelt AM620-as.
Összegzem magamnak: "Kb-elmegy..."A "Birukálós" kártya teljesítménye érdekel majd a három SAMU Gen4x4-gyel...
tasiadam
veterán
Igen, én is csodálkozom a Gen4x4 minimum sebességén.
Ezt egy jobb Gen4-es SSD tudja kétPCIe-csatornával
is- -
tasiadam
veterán
válasz
HantekDSO #55335 üzenetére
Általában ezeknek van megfelelője, de valamiért újabban adja kifele a samsung azokat, amiknek nincs DRAM, és nem vágom, mi célból. Lehet hogy olyan céges gépekbe, ahol nagyon de fölösleges a 990, 980 erő, de mégis megbízható, stabil SSD kell. Az is fura, hogy nem olyan húde gyors, hiába gen4.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Filmgyűjtés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby elektronika
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest