- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
zetecR
addikt
Talán ez még jobb: Best SSD For Your Money
-
Bodor
veterán
Látod többen is rábólintottak már arra amit előzőleg is írtam...
Hdsentinel szerintem nincs még felkészülve az ssddékre, főleg nem az újabbakra, de pl nálam raid-ban nem látja őket..magyarán semmit sem lát róluk ...
Egyébként sem tartom megbízhatónak, többek közt kiírta, hogy egyik merevlemezemnek ugyan jó a kondíciója, de majdnem az összes szektora hibás, ezért 11 nap van hátra szegényke életéből. Erre megvizsgáltam még vagy 3 másik alkalmazással, és semmi hibát nem írtak ki. Ez egy hónapja volt, azóta is használom hiba nélkűl.....Ennyit a HDsentinelről.. -
james008bond
őstag
Frissítsd a firmwaret és 100% lesz! Nekem is az 1.1 fw-rel 95%-ot mutatott, de aztán 3 hónap után is annyi volt. Most viszont 100%!!! Sőt, HD sentinel is a régi fw mellett hibás szektorokat írt, most 100%-jó.
Amúgy előző, Agility ssd-m hetente 1 %-ot csökkent, majd egyre gyakrabban "eltűnt", míg végül teljesen láthatatlan lett a bios számára is. 2. alkalommal cserélték. -
DV
senior tag
Ilyennel meg nem talakoztam, jobb eredmenyeknek kellene kijonnie.
Atneztem a Samsung es a Lenovo honlapjat es nincs ujabb firmware, marmint ez a legutolso."Can Samsung update the VBM1EL1Q firmware?
No, the VBM1EL1Q firmware can only be updated by Lenovo. (OEM Update Support) ...
FAQ - 06.29.2010" forras.
Lenovo:
Release FWSS11 - MMCRE28G8MXP-0VBL1 (Firmware VBM1EL1Q)(Fix) Correction to existing function
Release FWSS12
(Fix) The firmware update program improvement. (The contents of the firmware is same as the FWSS11).
Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest