- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Davzone
senior tag
Hardverkerben nagyon jó áron vannak most a 60 gigás OCZ-k!
[link]
Agility 2 60gb 31125Ft,és 3év garral, ahol linkelted ott drágább és a gar is gyári szal külföldre kell postázni valszeg!
Vertex 2 meg 2ezerrel(10000IOPS vs 50000IOPS amit átlagos felhasználás melett nem veszel amugy észre) drágább,volt is nekik vagy 20 darab 1 hete de már nincs egy se!
Én vettem kettő és nagyon elégedett vagyok!A lapozófájlt tedd át a vinyóra, hibernálást,indexelést és a rendszevisszaállítást kapcsold ki,így megmented az ssd-t pár felesleges írásciklustól!TRIM support van mindbe,win7 okosan elis kezelgeti szóval nem kell félni!
Amit linkeltél intel azis van náluk ugyan annyiért,és abból is 10+ van raktáron!
Ha épp elfogyna sztem rövid határidővel hoznak,elég gyorsan változik a raktárkészletük akár naponta többször is! -
Bodor
veterán
120 GB lenne az igazi ha már az előző is akkora volt, de azt a legolcsóbb helyen sem kapod meg 60 alatt. Jófajta 80 GB-os ssd-t én legolcsóbban itt és ezt találtam. Körül lehet nézni itt a 60 GB-os ssd-k között is, mert azok már tényleg jó áron vannak. Én a G.SKILL PHOENIX PRO, OCZ Vertex 2, OCZ Agility 2 , Mushkin Callisto Delux, márkákat ajánlanám, mert ár/érték arányban ezek a legjobbak. Árkímélő még a KINGSTON 64GB SATA2 SSD 2,5" SSDNow V100 SV100S2N/64G és a Corsair Force F60
A drágábbak maximum a tesztekben mutatnának többet, de felhasználói szinten nem érezhető nagyobb gyorsaság. Keresgélhetsz még jobb árak után [itt ] és itt is. Ha 80 GB mellett döntesz, akkor is érdemes bent hagyni a hdd-t háttértárnak. -
fagy53
nagyúr
Szinte mindegy, a ma kapható újak erre a célra egyformán megfelelnek. A választásnál fontos paraméter legyen a garancia. A 60-80GB alig különbözik és azonos ár esetén vedd meg a "jóárasított" 80GB-ot, célszerű a HDD-t megtartani és arra használni amit írtál.
A zéró irkálás az SSD-nél már a múlté lesz, 10 órát magára hagyva is majd 1GB-ot összeirkál magának.
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózatokról alaposan
- Reklámblokkolók topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged