Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
- = Zk = - #48927 üzenetére
alt+printscreen ráadásul csak az aktuális ablakot menti, még csak körül se kell vágni.
-
Bodor
veterán
válasz
- = Zk = - #48925 üzenetére
Jó ez így szerintem.
W8-ban és 7-ben is van képlopó alkalmazás, nem kell printscreen és paint se hozzá...
(#48928) zsírsámán: Nálad is jó szerintem a driver, nem kell aggódni az AHCI driver dátumán sem, ez a W8 alap AHCI drivere, ennél jobb nem is kell. Viszont a sebességeket nézve ez SATA 2-es portra van dugva, nem?
HP laptopról van szó?Illetve amit még észrevettem, hogy talán azért nem mindegy , hogy az 1.2-es vagy a legfrissebb 5.03-as firmware van fent az SSD-n.
-
zsírsámán
senior tag
válasz
- = Zk = - #48929 üzenetére
-
zsírsámán
senior tag
válasz
- = Zk = - #48927 üzenetére
-
zsírsámán
senior tag
válasz
- = Zk = - #48925 üzenetére
Najó tudom ez most meglehetőnem amatőrnek fog hangzani, de hogy lehet a teszt eredményét ilyen szép formában idevarázsolni ahogy te tetted?
Szerk: Bárcsak win8-ban lenne paint
-
zsírsámán
senior tag
válasz
- = Zk = - #48922 üzenetére
Nekem is force GT-m van dobok én is egy tesztet gyorsan.
-
Bodor
veterán
válasz
- = Zk = - #48922 üzenetére
Ez már barátságosabb. És szerintem jó a driver is.Van még valami gondod?
Ha igen, akkor ezzel készült képet tegyél be légyszives.
-
Bodor
veterán
válasz
- = Zk = - #48920 üzenetére
Sandforce vezérlős SSD-knél Fájl/Test Data/ All 0x00 (0Fill) módban kell indítani a mérést ahhoz, hogy a gyári, megadott értékeket lássuk viszont!
Persze csak akkor , ha jó driver van fent...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #48919 üzenetére
na most itt mit kell értelmeznem? hol az a gyári 550/450-es adat? -
válasz
- = Zk = - #48916 üzenetére
Az enyém nem tesztprogi, nem is sebességmérő, teljesen más célt szolgál. Itt részletesen le van írva, hogy mik azok az infók, amelyek elsődlegesen fontosak [link]
A képed kapcsán amúgy milyen SSD-ről is van szó?
Eltűnt a kép, mire megírtam a hsz-t... -
válasz
- = Zk = - #48911 üzenetére
Ööö, gondolom ez csak költői kérdés volt... (ha mégsem, akkor [link])
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
- = Zk = - #48826 üzenetére
HD Sentinel-el.
-
vazzz
őstag
válasz
- = Zk = - #48824 üzenetére
Jó megoldás, amit választottál.
Amd ahci drivert nem vágom.... ha a windows ahci-val megy a trim, akkor minden oké. -
vazzz
őstag
válasz
- = Zk = - #48821 üzenetére
Úgy látom, a te lapodnál külön lehet vezérelni a sata portokat. A SATA3_0-SATA3_3 -ig 4db együtt van, a SATA3_4 és SATA3_5 szintén együtt. Dugd át másik portba az ssd-t, és a biosban engedélyezd a portnak megfelelő opciónál az ahci-t. Ha ide módban látszik, akkor ahci módban is jónak kell lennie.
-
bela85
aktív tag
válasz
- = Zk = - #48816 üzenetére
BOcs,csak véletlen a választra nyomtam az új hozzászólás helyett
De ha te is tudod a választ szívesen fogadom -
bela85
aktív tag
válasz
- = Zk = - #48812 üzenetére
SSDok-nál ha azt írja hogy APM : Support Disabled.. az jó vagy rossz.. érdemes engedélyezni vagy nincs jelentősége?
Köszönöm
-
Valdez
őstag
válasz
- = Zk = - #48808 üzenetére
Sok lap nem jelzi ki a POST-nál az eszközöket ha AHCI-ra van konfigolva a bios, ez teljesen normális, attól még az oprendszer látni fogja.
-
föccer
nagyúr
válasz
- = Zk = - #22872 üzenetére
Ezek a kisebb ssd-k eléggé hosszú élettartammal vannak megáldva, mert a bennül felhasznált flash lapka csíkszélessége még nem annyira alacsony. Azért nem kell megijedni, itt sok-sok tízezer írási ciklusról van szó. Az, hogy a trim mennyivel hosszabbítja meg a meghajtó életét azt pontosan senki nem tudja. Ebben a kérdésben 2 dolog játszik szerepet. Egyrészt az, hogy a TRIM önmaga elég sok + írást végez a meghajtón (~10-15% plusz), ami önmagában az egyes cellák (időben) gyorsabb elhasználódását jelentené. Viszont ezzel a funkcióval a meghajtó elhasználódása sokkal egyenletesebb lesz, így a megható elő meghibásodása jóval tovább várat magára, mint TRIM nélkül. Szerintem a mai ssd-nek valahol 5 és 10 év között van az élettartam feltéve, ha figyelnek a használatára.
üdv, föccer
-
MrCsiT
addikt
válasz
- = Zk = - #22825 üzenetére
Szia!
Nekem a Crucial M4 (Micron C400 belsős) helyett, maga a Micron C400 van, pontosabban egy C400v ( ami írásban gyengébb valamivel, mint a sima C400.)
Egy Kingston V100+ 96GB-t váltottam vele, és érezhetően gyorsult vele a rendszerem.
Ilyet árul most borsi tag, valami 21k-ért próbagarral, de boltban sem olyan sokkal több, ha lehet valahol kapni.(visszább a topicban van is tesztképem erről az SSD-ről - igaz, ott még 2400-as procival.)
Üdv:
Mr.CsiT
Aktív témák
Hirdetés
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hobby rádiós topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- További aktív témák...
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest