- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
worxland
addikt
-
worxland
addikt
válasz
bela85 #48797 üzenetére
Az átlagosnál jóval erősebb használatnak volt kitéve az SSD (én időarányosan ennek ötödét se írtam az SSD-mre, pedig nincs kímélve), így ennek megfelelő a 80%-os kondi. Ez csak annyit jelent, hogy hasonló terheléssel még 4x ennyi ideig megy megbízhatóan (a valóságban meg akár többször ennyi ideig is). Ha te nem fogod ilyen intenzíven használni, akkor sokkal többet is ki fog bírni.
Azt azért tudni kell, hogy a kondi csak (vagy főleg) az írás mennyiségére támaszkodva ad infót (mivel a memóriacellák csak 3000-5000 alkalommal újraírhatóak), nem ad támpontot a vezérlő vagy egyéb egységek meghibásodásra. -
bela85
aktív tag
válasz
bela85 #48797 üzenetére
Egy kérdés..
Párszor újraindítottam a gépet.. tök gyors.. érzékelhető változás van HDD után.. viszont, most hogy indítom a rendszert.. a színes logó bejön.. írja hogy WIndows indítása.. és lefagy.. vagyis sokat kell várni.. és utána indul.. ventillátorok meg pörögnek.. (mondjuk ventiket előtte is tapasztaltam hogy pörögnek míg be nem lép a rendszer..) -
Ice&Lime
veterán
válasz
bela85 #48540 üzenetére
pofátlan egyébként.
a delock ér 150ft-ot, a tálcás max 220ft-ot. aljas egy népség.(de minden más alkatrész téren is azok)
ha lenne régről floppym biztosan megcsinálnám azt a keretet, az tuti.
ragasztani nem tudom, mert pont olyan a ház floppy tartó lemeze mint felül-mint alulról, hogy lépcsőzetes bemélyítésű és ezért nincs rajta egy fix teljes sima felület,,ezért nem kapná oda a ragasztó(szalag).
kénytelen vagyok venni pedig nem nagyon akarnék, de hát azt szeretném, ha stabilan lenne benne a házban az ssd. -
válasz
bela85 #48542 üzenetére
Mivel nincs SSD-d és vásárlász előtt állsz, ezért nem ebben a topikban kellene érdeklődni, hanem ebben, mert az pont azért van.
A linkelt topik 1. hsz-t olvasd el, vannak leírások, ajánlott SSD-kkel.
Ha nem találsz megfelelő választ, akkor ott tedd fel a kérdésed, mert ebben a topikban már azok írnak/kérdeznek, akik megvették az SSD-jüket. Thx!
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- Androidos fejegységek
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- GTA V
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest