Aktív témák
-
Barcsik
aktív tag
válasz
czanga #45389 üzenetére
Nekem egy netbookban van. FW-t frissítettem még telepítésnél. Windows driver van csak fent. Intel chiset-et nem tettem fel hozzá. Nincs semmi fagyás és hasonlók. Hibernálni nem szoktam a gépet, néha készenlétibe teszem, de ritkán. ( Asus Eee PC 1000H, Atom CPU 1900 Mhz, 2 GB RAM társaságában.) A leírásban szereplő dolgokat nem állítottam be. Minde Temp fájl és egyebek az SSD-n vannak. Egyedül az írási gyorsítótárhoz tartozó puffer ürítését tiltottam le. AHCI nincs, így IDE módban használom.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
czanga #42779 üzenetére
Oprendszer alá a 4k olvasás/írás sebesség a legfontosabb. Nézd meg a HDD mennyire képes, utána ezeket az SSD-ket. Ég és föld. Sokkal gyorsabb lesz a SATA1-es noti is tőle.
Ha meg majd új gépet veszel át tudod rakni az SSD-t, szóval semmiképp nem megy kárba a kiadott pénz.
Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Gumi és felni topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged